211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

iSCOOL blog

5 χώροι αναψυχής για μικρούς και μεγάλους στην Αθήνα

Μαρία Βασιλείου
5 χώροι αναψυχής για μικρούς και μεγάλους στην Αθήνα
Έφτασε το Καλοκαίρι, τα σχολεία έκλεισαν αλλά δεν ξέρετε πώς να απασχολήσετε το παιδί σας; Σας έχουμε τα 5 καλύτερα μέρη ψυχαγωγίας και διασκέδασης για ατέλειωτο παιχνίδι όλες τις ώρες της ημέρας!

  1. Adventure Park
Εάν είστε λάτρεις της φύσης και θέλετε να ζήσετε μια ξεχωριστή περιπέτεια στο δάσος, μπορείτε να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο πάρκο στη Μαλακάσα. Εναέριες διαδρομές , τοξοβολία και πολλές άλλες δραστηριότητες σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε! Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 14 – 25 € ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

  1. Ιnvader Paintball Park
Ώρα για paintball στο μεγαλύτερο paintball park στη Μαλακάσα. Μέσα σε έναν δασικό χώρο 100 στρεμμάτων μικροί και μεγάλοι μπορείτε να απολαύσετε αυτό το πρωτότυπο άθλημα με ασφάλεια. Φορέστε τον ειδικό εξοπλισμό και γεμίστε χρώμα!! Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25 € το άτομο περιλαμβάνοντας 200 paintballs.

  1. Allou Fun Park
Το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της Αττικής που υπόσχεται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης για όλη την οικογένεια είναι εγκατεστημένο σε μια τεράστια έκταση στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη και σας περιμένει να το επισκεφτείτε. Παιχνίδια αδρεναλίνης, μυστηρίου και δεξιοτήτων σε συνδυασμό με ειδικούς χώρους για φαγητό και χαλάρωση αποτελούν το νούμερο ένα προορισμό για όλες τις ηλικίες. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα  16 €.

  1. Kartland
Όσοι αγαπάτε την οδήγηση μπορείτε να επισκεφτείτε με το παιδί σας μια από τις μεγαλύτερες πίστες καρτ που βρίσκεται στην Παλλήνη. Για παιδιά 3 – 7 ετών παρέχονται ηλεκτρικά αμαξάκια με προστατευτικές μπάρες που τρέχουν με περιορισμένη ταχύτητα για να μπορέσει το παιδί να εξοικειωθεί με την πίστα και να οδηγήσει μελλοντικά καρτ στην ηλικία των 8 ετών. Η 20λεπτη οδήγηση για τα παιδιά κοστίζει 18 €  ενώ για τους ενήλικες 22 € .

  1. Τα αηδονάκια
Ένα από τα πιο γνωστά λούνα παρκ τοποθετημένο σε πολλές περιοχές της Αττικής  προσφέρει στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του ξέφρενη διασκέδαση με μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών : καρουζέλ , φουσκωτά , τρενάκι, ιππόδρομο, συγκρουόμενα και πολλά ακόμα με μόλις 16,5 €  το εισιτήριο. Μην ξεχάσετε να περάσετε από το ΄΄Αηδονόμπαρο΄΄ που θα  βρείτε σνακ και αναψυκτικά ενώ στο ΄΄Καραμελόσπιτο΄΄ μπορείτε να προμηθευτείτε ζελεδάκια, γλειφιτζούρια και άλλα ζαχαρωτά.

Προηγούμενο Post Escape rooms για παιδιά: τι είναι, πώς ωφελούν το παιδί, ποιο να διαλέξω;
Γιατί να μαγειρεύω με το παιδί μου; Επόμενο Post
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.