211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Εκπαιδευτικά βιβλία για παιδιά 3+ ετών

Στην iSCOOL αναζητούμε το καλύτερο, με την πεποίθηση ότι οι εκπαιδευτικές μας εκδόσεις, για να είναι αποδοτικές, πρέπει να αρέσουν πρώτα στα παιδιά. Η προσχολική σειρά “ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΛΥΒΙ” αναπτύχθηκε από την εκπαιδευτική μας ομάδα με ασκήσεις και δραστηριότητες, ειδικά σχεδιασμένες, ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών, να προάγουν τις δεξιότητές τους και την αγάπη τους για γνώση!

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΑΣ 3+ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΛΥΒΙ
5.85€
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 3+ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΛΥΒΙ
5.85€
ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ 3+ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΟΛΥΒΙ
5.85€

Προετοιμάζομαι για να γράψω, αναπτύσσω τις δεξιότητές μου και αποκτώ τις πρώτες μου γνώσεις. Με τα βιβλία αυτά παίζω, ανακαλύπτω και μαθαίνω, ταξιδεύω σ΄έναν κόσμο γεμάτο χρώμα, γνώση και φαντασία! Τα βιβλία της σειράς βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, να αναπτύξουν τη λεπτή τους κινητικότητα, τις γνώσεις και την ευφυΐα τους.

Κορυφαίο σε προτίμηση: “PLAY” ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ

PLAY BOOK για παιδιά 3+ ετών ΣΕΤ 4 ΒΙΒΛΙΑ 15.40€
PLAY BOOK για παιδιά 3+ ετών

Μας το ζήτησαν οι γονείς και βάλαμε τα δυνατά μας!

Το PLAY είναι μία πλήρης σειρά βιβλίων για παιδιά 3-4 ετών, που μπορεί να συγκριθεί επάξια με τις καλύτερες αντίστοιχες Ευρωπαϊκές εκδόσεις. Το κάθε παιδί θα αρχίσει να εξερευνά τον κόσμο του, τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις πρώτες γνώσεις του με το PLAY. Ο γονιός θα ανακαλύψει μία εξαιρετική σειρά εκδόσεων για το παιδί του, που θα φανεί χρήσιμη και αποδοτική σε κάθε εξελικτική του πορεία.

Είμαστε υπερήφανοι για το PLAY μας και σας καλούμε να τα γνωρίσετε και να συγκρίνετε!

Μην το χάσετε! Έχει ασύγκριτα γραφικά & μοναδικό περιεχόμενο!

Για παιδιά 3-5 ετών: Διακοπές και δημιουργικός χρόνος

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3+
7.90€
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 4+
7.90€
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5+
7.90€

Αυτό το καλοκαίρι θα ξεκινήσω την πρώτη μου γραφή, θα διαβάσω παρέα με τους γονείς μου, θα χρωματίσω, θα παίξω και θα μάθω πολλά!!!

Γνωρίζετε ότι;

Η iscool είναι ο μόνος εκδοτικός οργανισμός που απασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση , απασχολώντας ειδική εκπαιδευτική ομάδα, από όλα τα επίπεδα προσχολικής , πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία.

Εσείς;

Γνωρίστε την iSCOOL στην Ελλάδα και στην Κύπρο, σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία, στα τμήματα βιβλίου “Σκλαβενίτης” και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας. Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε και να συγκρίνετε. Γνωρίστε την iSCOOL από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.