211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Εδώ κατεβάζεις το app σου!


Επιλέξτε παρακάτω με βάση το βιβλίο που έχετε, τον αντίστοιχο σύνδεσμο που επιθυμείτε (Windows, App Store, Google Play) ανάλογα με την συσκευή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ακολουθήστε την διαδικασία εγκατάστασης. Εφόσον εκτελέσετε πρώτη φορά την εφαρμογή θα σας ζητηθεί ο “Κωδικός Ενεργοποίησης” που περιλαμβάνεται στο βιβλίο σας (σελ 7). Πληκτρολόγησε τον και πατήστε ΟΚ. Η εφαρμογή σας είναι έτοιμη για χρήση. Ευχόμαστε στους μικρούς μας φίλους “Καλή & ∆ημιουργική ∆ιασκέδαση”

Προσοχή: Το κάθε βιβλίο έχει τη δική του εφαρμογή!
Παρακαλούμε, επιλέξτε την εφαρμογή σύμφωνα με το αντίστοιχο εξώφυλλο του βιβλίου.

Μόλις εγκαταστήσεις το app, θα σου ζητήσει κωδικό. Είναι στο βιβλίο σου (σελ. 7)


Κάθε κωδικός είναι μοναδικός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 2 διαφορετικές συσκευές. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τον κωδικό σου, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατόν. H επεξεργασία των Προσωπικών ∆εδομένων που θα καταχωρήσετε στην φόρμα που βρίσκεται παρακάτω, διεξάγεται αποκλειστικά από το ειδικά εξουσιοδοτημένο προς τούτο προσωπικό της Εταιρείας και τα δεδομένα αυτά δε διαβιβάζονται σε συνεργάτες μας ή τρίτους.

Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.