211 8000 834
Είσοδος
0.00€ 0.00€

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Iscool Summer
Φανταστείτε ένα καλοκαίρι γεμάτο παιδιά, φως, ήλιο και χαμόγελο, γονείς και ευτυχισμένες στιγμές, βιβλία σαν ένα παραμύθι, με γνώση και φροντίδα, έμπνευση και χρώμα !

iSCOOL: Με αξία που θα φανεί στο μέλλον

Σχεδιάζοντας την iSCOOL, είχαμε ως όραμα ένα μαθησιακό περιβάλλον που να είναι πρώτα απ’ όλα αφιερωμένο στα ίδια τα παιδιά. Στόχος μας είναι να μπορούμε να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της αγάπης τους για μάθηση, να βοηθήσουμε τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ατομικά ταλέντα και τις δεξιότητές τους, να αναπτύξουν την ευφυΐα και την αυτοπεποίθησή τους.

Τα βιβλία μας ακολουθούν ένα εναλλακτικό σκεπτικό, χωρίς έτοιμες λύσεις. Αντ‘ αυτού, θα βρείτε συμπληρωματικές ασκήσεις μεθοδικά σχεδιασμένες, σύγχρονα γραφικά και χρωματικούς κώδικες, σε συνδυασμό με μεθοδολογίες, παραδείγματα και μικρές συμβουλές θεωρίας για τους γονείς και το παιδί.

Οι εκδόσεις μας ακολουθούν βήμα-βήμα την ύλη του σχολείου. Τα θεωρούμε όμως το ίδιο εξαιρετικά και για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στον ελεύθερό τους χρόνο, ιδίως για τις μικρές τάξεις του Δημοτικού, όπου η εξάσκηση έχει κυρίαρχο ρόλο στην αφομοίωση της γνώσης και θέτει σταθερές βάσεις στην εξελικτική τους πορεία. Για τους λόγους αυτούς, δώσαμε μεγάλη αξία στον έγχρωμο σχεδιασμό, στην εικονογράφηση και στη λυρικότητα της έκφρασης, ώστε η γνώση να προσελκύει την παιδική ψυχή και να εξάπτει το ενδιαφέρον, σαν ένα δημιουργικό παραμύθι! Μετά τις διακοπές, εξακολουθούν να είναι χρησιμότατα για τη μελέτη του παιδιού στο σπίτι, την εξάσκηση και την καλύτερη εμπέδωση του σχολικού μαθήματος.

Πρώτιστα, θέλουμε η iSCOOL να είναι πάνω απ’ όλα δημιουργικός χρόνος με τους γονείς, να συμπληρώσουμε το δεσμό παιδιών, γονέων και σχολείου, ώστε να συμβάλλουμε ενεργά σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που διεγείρει την προσωπική, πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη.

Μαρία Βασιλείου Φιλόλογος / Εκπαιδευτική Ομάδα
Στις μικρές τάξεις του Δημοτικού συνδυάζουμε το μάθημα του σχολείου και τη γνώση μαζί με τη δημιουργική απασχόληση!
iSCOOL: Για τους γονείς του “Σήμερα” και την έξυπνη γενιά του “Αύριο”!
Το Δημοτικό μου είναι COOL! Τα βιβλία της iSCOOL είναι ιδανική παρέα και στις διακοπές των παιδιών!
Με θεωρία, συμβουλές και παραδείγματα, η iSCOOL βοηθά πρώτα τον γονέα να εξηγήσει στο παιδί του.
Προτεραιότητα της iSCOOL είναι να προσφέρουμε ένα ελκυστικό περιβάλλον μάθησης, με χρώμα, έμπνευση και γνώση!
Στην iSCOOL πιστεύουμε ότι οι βάσεις της εκπαίδευσης “χτίζονται” στο ∆ημοτικό
Σχεδιάζουμε με στόχο τα παιδιά να εξασκούν την κριτική τους σκέψη και αντίληψη, παρέα με το άμεσα γνωστικό αντικείμενο!
Τα νέα προσχολικά βιβλία της iSCOOL έχουν μαζί και digital apps που θα ενθουσιάσουν γονείς και παιδιά! Κυκλοφορούν τον Ιανουάριο 2019.
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Παραγγελίες έως τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-21:00

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Η εκπαίδευση είναι δώρο που διαρκεί για πάντα...
211 8000 834
Ηρούς 4, ΤΚ. 104 42, Αθήνα