211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φανταστείτε έναν κόσμο γεμάτο παιδιά, φως, ήλιο και χαμόγελο, γονείς και ευτυχισμένες στιγμές, βιβλία σαν ένα παραμύθι, με γνώση και φροντίδα, έμπνευση και χρώμα ! Τα βιβλία της iSCOOL είναι εξαιρετικά για τις διακοπές, για τη δημιουργική απασχόληση, την επανάληψη και την προετοιμασία της επόμενης τάξης. Με την επιστροφή στα θρανία, είναι ιδανικά για το καθημερινό διάβασμα των παιδιών...

Βιβλία Εργασίων Δημοτικού

Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο

Με σύγχρονες και πρωτότυπες ασκήσεις, σχεδιασμένες από την εκπαιδευτική μας ομάδα,σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών του υπουργείου, εξαιρετική εικονογράφηση και παιγνιώδεις δραστηριότητες, αξίζουν να έχουν θέση στα νηπιαγωγεία και σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

Ιδανικό:

Για τις δραστηριότητες και τις εργασίες μέσα στην τάξη,

Για τον ελεύθερο χρόνο, τις διακοπές και την εκπαιδευτική απασχόληση,

Για την προετοιμασία της Α’ Δημοτικού.

200.901 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Γλώσσα Τεύχος Α
7.80€
200.902 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Γλώσσα Τεύχος Β
7.80€
200.903 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Μαθηματικά Τεύχος 1
7.80€
200.904 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Μαθηματικά Τεύχος 2
7.80€
Έχουν ήδη ενθουσιάσει!
365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ - ΑΡΧΙΖΩ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
7.80€
365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ - ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
7.80€
Τα βιβλία της σειράς «365 μέρες στο Προνήπιο» βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, να αναπτύξουν τις γνώσεις και την ευφυΐα τους. Ιδανικά για την πρώτη γνωριμία με τα γράμματα, την αλφαβήτα, τη φωνολογική επίγνωση, την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, την πρώτη επαφή με μαθηματικές έννοιες, αριθμούς, συλλογισμούς και την προετοιμασία του Νηπιαγωγείου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο για τη δημιουργική απασχόληση, τον ελεύθερο χρόνο, την παιδική βιβλιοθήκη.

Δείτε τα πιο is...cool βιβλία

για τον ελεύθερο χρόνο και τις διακοπές

Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω για παιδιά 4-6 ετών

Η νέα σειρά «Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω» είναι εδώ για να ενθουσιάσει κάθε παιδί προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Τα βιβλία της σειράς περιέχουν πολλές παιγνιώδεις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ειδικά σχεδιασμένες από την εκπαιδευτική ομάδα της iscool, με σκοπό να ενθαρρύνουν κάθε παιδί να αποκτήσει βασικές γνώσεις, να εξελίξει τη λογική σκέψη και την κριτική του αντίληψη, να καλλιεργήσει δεξιότητες που σχετίζονται με την κινητικότητα, τον γραμματισμό και την επίλυση προβλημάτων

200.3 Σειρά: Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω ( Για παιδιά 4-6 ετών) - ΣΕΤ 4 ΒΙΒΛΙΩΝ
9.00€
Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας;
Μοιραστείτε μαζί τη χαρά της συμμετοχής στο διάβασμά τους! Τα βιβλία μας είναι γραμμένα με έξυπνες ασκήσεις, έμπνευση και χρώμα! Βοηθούν και τους γονείς με μεθοδολογία, θεωρία και συμβουλές. Ειδικά για τις πρώτες τάξεις του ∆ημοτικού, σχεδιάσαμε τα βιβλία μας με κέφι και φαντασία, ώστε το διάβασμα να είναι σαν ένα εκπαιδευτικό “παραμύθι”. Προτείνονται ανεπιφύλαχτα και για τις διακοπές, την επανάληψη, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης και την προετοιμασία της επόμενης τάξης!

Δείτε ανά τάξη

iSCOOL: Με αξία που θα φανεί στο μέλλον

Σχεδιάζοντας την iSCOOL, είχαμε ως όραμα ένα μαθησιακό περιβάλλον που να είναι πρώτα απ’ όλα αφιερωμένο στα ίδια τα παιδιά. Στόχος μας είναι να μπορούμε να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της αγάπης τους για μάθηση, να βοηθήσουμε τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ατομικά ταλέντα και τις δεξιότητές τους, να αναπτύξουν την ευφυΐα και την αυτοπεποίθησή τους.

Τα βιβλία μας ακολουθούν ένα εναλλακτικό σκεπτικό, χωρίς έτοιμες λύσεις. Αντ‘ αυτού, θα βρείτε συμπληρωματικές ασκήσεις μεθοδικά σχεδιασμένες, σύγχρονα γραφικά και χρωματικούς κώδικες, σε συνδυασμό με μεθοδολογίες, παραδείγματα και μικρές συμβουλές θεωρίας για τους γονείς και το παιδί.

Οι εκδόσεις μας ακολουθούν βήμα-βήμα την ύλη του σχολείου. Τα θεωρούμε όμως το ίδιο εξαιρετικά και για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στον ελεύθερό τους χρόνο, ιδίως για τις μικρές τάξεις του Δημοτικού, όπου η εξάσκηση έχει κυρίαρχο ρόλο στην αφομοίωση της γνώσης και θέτει σταθερές βάσεις στην εξελικτική τους πορεία. Για τους λόγους αυτούς, δώσαμε μεγάλη αξία στον έγχρωμο σχεδιασμό, στην εικονογράφηση και στη λυρικότητα της έκφρασης, ώστε η γνώση να προσελκύει την παιδική ψυχή και να εξάπτει το ενδιαφέρον, σαν ένα δημιουργικό παραμύθι! Μετά τις διακοπές, εξακολουθούν να είναι χρησιμότατα για τη μελέτη του παιδιού στο σπίτι, την εξάσκηση και την καλύτερη εμπέδωση του σχολικού μαθήματος.

Πρώτιστα, θέλουμε η iSCOOL να είναι πάνω απ’ όλα δημιουργικός χρόνος με τους γονείς, να συμπληρώσουμε το δεσμό παιδιών, γονέων και σχολείου, ώστε να συμβάλλουμε ενεργά σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που διεγείρει την προσωπική, πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη.

Μαρία Βασιλείου Φιλόλογος / Εκπαιδευτική Ομάδα
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.