211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειοΦανταστείτε ένα καλοκαίρι γεμάτο παιδιά, φως, ήλιο και χαμόγελο, γονείς και ευτυχισμένες στιγμές, βιβλία σαν ένα παραμύθι, με γνώση και φροντίδα, έμπνευση και χρώμα !
Τα βιβλία της iSCOOL είναι εξαιρετικά για τις διακοπές, για τη δημιουργική απασχόληση, την επανάληψη και την προετοιμασία της επόμενης τάξης. Μετά τις διακοπές είναι ιδανικά για το καθημερινό διάβασμα των παιδιών

Βιβλία Εργασίων Δημοτικού

Προσχολικές Εκδόσεις

Μόλις κυκλοφόρησαν και έχουν να προσφέρουν κάτι νέο! Περιλαμβάνουν μοναδική ψηφιακή εφαρμογή με εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Αξίζουν να έχουν θέση σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ Με φαντασία και Γράμματα 200 ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΘΗΜΑΤΑ με APP (5+) 9.60€ 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ∆ημιουργώ με αριθμούς 120 Δραστηριότητες με APP (5+) 9.60€ 8.64€
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ Τα πρώτα μου Γράμματα 200 ΠΑΙΧΙΔΟΜΑΘΗΜΑΤΑ με APP (4+) 9.60€ 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ Οι πρώτοι μου αριθμοί 120 ∆ραστηριότητες με APP (4+) 9.60€ 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
Ας κάνουμε μία Καλή Αρχή

Δώστε στο παιδί σας το πλεονέκτημα να ανακαλύψει τη γνώση και να καλλιεργήσει πολύτιμες δεξιότητες σε αυτή τη μικρή ηλικία, μέσα από την προσχολική σειρά βιβλίων της iSCOOL. Μοναδικά και έξυπνα σχεδιασμένα για να αρέσουν πρωτίστως στα παιδιά

Λίγα λόγια για τα app της σειράς:

∆ιατίθεται κωδικός χρήσης για 2 συσκευές με κάθε βιβλίο. To κάθε app περιλαμβάνει 80 εκπαιδευτικές και διαδραστικές δραστηριότητες, ανάλογες με την αντίστοιχη ύλη κάθε τεύχους. Συμβατό με όλες τις συσκευές και λειτουργικά: Windows 10, iOS & Android. Ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, ώστε να είναι ένα δημιουργικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό παιχνίδι, με το οποίο το παιδί εξερευνά τις σωστές λύσεις και μόνον, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα λάθους. Με ηχητικές εκφωνήσεις και ειδοποιήσεις. Από την εκπαιδευτική ομάδα της iSCOOL και εξειδικευμένους παιδαγωγούς.

Νέες κυκλοφορίες
για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου
Nipio-Slider-1-1
Nipio-Slider-1-2
Nipio-Slider-1-3
Nipio-Slider-1-4

Με σύγχρονες και πρωτότυπες ασκήσεις, σχεδιασμένες από την εκπαιδευτική μας ομάδα,σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών του υπουργείου, εξαιρετική εικονογράφηση και παιγνιώδεις δραστηριότητες, αξίζουν να έχουν θέση στα νηπιαγωγεία και σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

Ιδανικό:

Για τις δραστηριότητες και τις εργασίες μέσα στην τάξη,

Για τον ελεύθερο χρόνο, τις διακοπές και την εκπαιδευτική απασχόληση,

Για την προετοιμασία της Α’ Δημοτικού.

200.901 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Γλώσσα Τεύχος Α
7.70€ 6.90€
200.902 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Γλώσσα Τεύχος Β
7.70€ 6.90€
200.903 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Μαθηματικά Τεύχος 1
7.70€ 6.90€
200.904 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Μαθηματικά Τεύχος 2
7.70€ 6.90€
Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω για παιδιά 4-6 ετών

Η νέα σειρά «Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω» είναι εδώ για να ενθουσιάσει κάθε παιδί προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Τα βιβλία της σειράς περιέχουν πολλές παιγνιώδεις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ειδικά σχεδιασμένες από την εκπαιδευτική ομάδα της iscool, με σκοπό να ενθαρρύνουν κάθε παιδί να αποκτήσει βασικές γνώσεις, να εξελίξει τη λογική σκέψη και την κριτική του αντίληψη, να καλλιεργήσει δεξιότητες που σχετίζονται με την κινητικότητα, τον γραμματισμό και την επίλυση προβλημάτων

200.3 Σειρά: Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω ( Για παιδιά 4-6 ετών) - ΣΕΤ 6 ΒΙΒΛΙΩΝ
15.00€ 13.50€

Δείτε τα πιο is...cool βιβλία

για τον ελεύθερο χρόνο και τις διακοπές

nipioSliderBot-1-1
nipioSliderBot-1-1
nipioSliderBot-1-3
nipioSliderBot-1-4
Κοίτα με! Χρωματίζω για παιδιά 4-6 ετών

Τα βιβλία της σειράς «Κοίτα με! Χρωματίζω», έχουν σχεδιαστεί ειδικά, από την εκπαιδευτική ομάδα της iSCOOL, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε παιδί προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας να εξασκήσει τη λεπτή κινητικότητα και τον οπτικοκινητικό του συντονισμό, να έρθει σε επαφή με τα χρώματα, τα γράμματα και τις λέξεις, να καλλιεργήσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του.

To κάθε βιβλίο των σειρών “Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω,” και “Κοίτα με! Χρωματίζω” περιέχει και 2 πόστερ για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

200.22 Σειρά: Κοίτα με! Χρωματίζω ( Για παιδιά 4-6 ετών) - ΣΕΤ 4 ΒΙΒΛΙΩΝ
10.00€ 9.00€
200.21 Σειρά: Κοίτα με! Χρωματίζω ( Για παιδιά 4-6 ετών) - ΣΕΤ 4 ΒΙΒΛΙΩΝ
10.00€ 9.00€

To κάθε βιβλίο των σειρών “Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω,” και “Κοίτα με! Χρωματίζω” περιέχει και 2 πόστερ για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία. Εσείς;
Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας;
Μοιραστείτε μαζί τη χαρά της συμμετοχής στο διάβασμά τους! Τα βιβλία μας είναι γραμμένα με έξυπνες ασκήσεις, έμπνευση και χρώμα! Βοηθούν και τους γονείς με μεθοδολογία, θεωρία και συμβουλές. Ειδικά για τις πρώτες τάξεις του ∆ημοτικού, σχεδιάσαμε τα βιβλία μας με κέφι και φαντασία, ώστε το διάβασμα να είναι σαν ένα εκπαιδευτικό “παραμύθι”. Προτείνονται ανεπιφύλαχτα και για τις διακοπές, την επανάληψη, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης και την προετοιμασία της επόμενης τάξης!

15+1 λόγοι που τα βιβλία μας είναι εξαιρετικά !

Δείτε ανά τάξη

iSCOOL: Με αξία που θα φανεί στο μέλλον

Σχεδιάζοντας την iSCOOL, είχαμε ως όραμα ένα μαθησιακό περιβάλλον που να είναι πρώτα απ’ όλα αφιερωμένο στα ίδια τα παιδιά. Στόχος μας είναι να μπορούμε να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της αγάπης τους για μάθηση, να βοηθήσουμε τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ατομικά ταλέντα και τις δεξιότητές τους, να αναπτύξουν την ευφυΐα και την αυτοπεποίθησή τους.

Τα βιβλία μας ακολουθούν ένα εναλλακτικό σκεπτικό, χωρίς έτοιμες λύσεις. Αντ‘ αυτού, θα βρείτε συμπληρωματικές ασκήσεις μεθοδικά σχεδιασμένες, σύγχρονα γραφικά και χρωματικούς κώδικες, σε συνδυασμό με μεθοδολογίες, παραδείγματα και μικρές συμβουλές θεωρίας για τους γονείς και το παιδί.

Οι εκδόσεις μας ακολουθούν βήμα-βήμα την ύλη του σχολείου. Τα θεωρούμε όμως το ίδιο εξαιρετικά και για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στον ελεύθερό τους χρόνο, ιδίως για τις μικρές τάξεις του Δημοτικού, όπου η εξάσκηση έχει κυρίαρχο ρόλο στην αφομοίωση της γνώσης και θέτει σταθερές βάσεις στην εξελικτική τους πορεία. Για τους λόγους αυτούς, δώσαμε μεγάλη αξία στον έγχρωμο σχεδιασμό, στην εικονογράφηση και στη λυρικότητα της έκφρασης, ώστε η γνώση να προσελκύει την παιδική ψυχή και να εξάπτει το ενδιαφέρον, σαν ένα δημιουργικό παραμύθι! Μετά τις διακοπές, εξακολουθούν να είναι χρησιμότατα για τη μελέτη του παιδιού στο σπίτι, την εξάσκηση και την καλύτερη εμπέδωση του σχολικού μαθήματος.

Πρώτιστα, θέλουμε η iSCOOL να είναι πάνω απ’ όλα δημιουργικός χρόνος με τους γονείς, να συμπληρώσουμε το δεσμό παιδιών, γονέων και σχολείου, ώστε να συμβάλλουμε ενεργά σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που διεγείρει την προσωπική, πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη.

Μαρία Βασιλείου Φιλόλογος / Εκπαιδευτική Ομάδα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Παραγγελίες έως τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-21:00

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Η εκπαίδευση είναι δώρο που διαρκεί για πάντα...
211 8000 834
Ηρούς 4, ΤΚ. 104 42, Αθήνα