211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

iSCOOL blog

Μια επίσκεψη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Μαρία Βασιλείου
Μια επίσκεψη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) αποτελεί ιδανικό προορισμό για εσάς και την οικογένεια σας. Μπορείτε να περάσετε μια δημιουργική και ξεκούραστη μέρα  καθώς περιλαμβάνει μια σειρά από ποικίλες εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές δραστηριότητες, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, προγράμματα για παιδιά και άλλες δραστηριότητες. H είσοδος για όλες  τις ηλικίες είναι δωρεάν.

To ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» είναι ένα πολυλειτουργικό κέντρο παιδείας, τέχνης και αναψυχής που αποτελείται από το καταπράσινο πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Το Πάρκο, το οποίο είναι στρωμένο με γκαζόν προσφέρεται  να κάνετε ένα περίπατο, να πάτε για τρέξιμο, να κάνετε ποδήλατο, να καθίσετε  κάτω από την σκιά των δέντρων, να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να ηρεμήσετε ατενίζοντας τον υπέροχο διαμορφωμένο χώρο,  είναι λίγες μόνο από τις δραστηριότητες που μπορεί ο καθένας να απολαύσει μια μέρα στο ΚΠΙΣΝ.

Τα παιδιά  μπορούν να παίξουν στο σιντριβάνι και τις παιδικές χαρές, που είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να εξάπτουν  τη φαντασία και τα δημιουργικότητα τους.

Το τεράστιο τεχνητό κανάλι που έχει δημιουργηθεί με τους θάμνους και τα δέντρα που οδηγούν προς τη θάλασσα σου δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σ’ ένα εξωτικό μέρος.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις δραστηριότητες σας μπορείτε να απολαύσετε το καφέ, το αναψυκτικό ή το γεύμα σας σ’ ένα από τα σημεία εστίασης που βρίσκονται στο χώρο.

Κατά την επίσκεψή σας στο ίδρυμα μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον Φάρο, μια δομή με γυάλινο κέλυφος όπου θα απολαύσετε την καταπληκτική θέα της θάλασσας και την πόλη.

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα  δωρεάν δανεισμού βιβλίου, υπάρχει Τμήμα Video gaming,  Media Lab και χώροι ειδικά διαμορφωμένοι για παιδιά.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή  φιλοξενεί διεθνείς παραγωγές και καλλιτέχνες καθώς και πειραματικές και εναλλακτικές παραστάσεις  από όλο τον κόσμο. Επίσης, θα γίνονται εκπαιδευτικά προγράμματα με διαλέξεις, σεμινάρια, παιδικές και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις σ’ ένα χώρο με σύγχρονες τεχνολογικές προδιαγραφές.

Με την είσοδο σας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μπορείτε να προμηθευτείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο αναφέρει αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις που παρέχονται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.snfcc.org 
Προηγούμενο Post Μια βόλτα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Μια ημερήσια εκδρομή στο πιο κοντινό σας πάρκο/ δάσος Επόμενο Post
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.