211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

iSCOOL blog

Πάω Α΄Δημοτικού με κέφι και φαντασία

Δήμητρα Καραμαούνα
Πάω Α΄Δημοτικού με κέφι και φαντασία

Έφτασε η στιγμή που το παιδί σας αποχαιρετά το Νηπιαγωγείο και θα πάει Πρώτη Δημοτικού; Η μετάβαση είναι μια σημαντική και απαιτητική διαδικασία όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους ίδιους τους γονείς, καθώς αποτελεί μια νέα αρχή που καλούνται να αντιμετωπίσουν και οι δύο πλευρές. Σημαντικό είναι να εντάξουμε τα παιδιά μας στον κόσμο των γραμμάτων και των κανόνων με ευχάριστο και ομαλό τρόπο. Μην μεταφέρετε τα άγχη σας, αλλά καλλιεργήστε την προσμονή και τη χαρά του σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής του.

 

Σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς μπορείτε να το βοηθήσετε με τα μαθήματα, εάν είναι αρκετά προετοιμασμένο για το Δημοτικό, ποια είναι τα καλύτερα βοηθήματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Είστε τυχεροί γιατί έχω απαντήσεις σε όλες σας τις απορίες!

 

Μια καλή αρχή κάνει τη διαφορά!! Φροντίστε να δώσετε στο παιδί σας την ευκαιρία να θέσει ισχυρές βάσεις που θα καθορίσουν ολόκληρη την ακαδημαϊκή του πορεία!

 

Ένα παιδί είναι έτοιμο να παρακολουθήσει την Α΄Δημοτικού εφόσον γνωρίζει βασικές γνωστικές, μαθηματικές και γλωσσικές έννοιες κι έχει καλλιεργήσει σημαντικές κοινωνικές δεξιότητες για να μπορεί να είναι μέλος μιας ομάδας. Μέσα από την προσχολική σειρά της iSCOOL το παιδί σίγουρα έχει κατακτήσει όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα!

 

Είναι έτοιμο λοιπόν, να προχωρήσει, πάντα με iSCOOLβιβλία, για να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για την Α’ Δημοτικού, να κάνει επανάληψη, να γίνει το πρώτο πρωτάκι!!!

 

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα της iSCOOL αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για παιδιά Α΄ Δημοτικού, που θα βρείτε στο εμπόριο. Ακολουθούν βήμα - βήμα το καθημερινό μάθημα της τάξης και τους μαθησιακούς στόχους, όπως τους ορίζει το Υπουργείο Παιδείας. Η Α’ Δημοτικού αποτελεί μια τάξη που η εξάσκηση παίζει κυρίαρχο ρόλο στην αφομοίωση της γνώσης και θέτει σταθερές βάσεις στην εξελικτική τους πορεία. Μέσα από ενισχυτικές ασκήσεις, συνοπτική θεωρία, συμβουλές, μεθοδολογίες επίλυσης και παραδείγματα, το καθημερινό και επαναληπτικό διάβασμα γίνεται παιχνίδι!

 

Τέσσερα τεύχη για την Α΄Δημοτικού με γνωστικό αντικείμενο τη Γλώσσα και τα Μαθηματικά, είναι ιδανικά για τη δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι, για την επανάληψη, για την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς! Δώστε το έναυσμα στα παιδιά να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη, να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση τους και να αγαπήσουν το διάβασμα, θέτοντας τις σωστές βάσεις για τις επόμενες τάξεις, μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά βοηθήματα της iSCOOL.

H εκπαίδευση θέλει χρώμα και φαντασία, να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να αρέσει πρώτα στα παιδιά! Μην ξεχάσετε να δώσετε στο παιδί σας αυτή την ευκαιρία για γνώση!

Κάντε αυτό το δώρο φέτος το καλοκαίρι όχι μόνο στο παιδί αλλά και σε εσάς!

Μαθαίνω, Παίζω, Δημιουργώ στο Νηπιαγωγείο Επόμενο Post
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στις μικρές τάξεις του Δημοτικού συνδυάζουμε το μάθημα του σχολείου και τη γνώση μαζί με τη δημιουργική απασχόληση!
iSCOOL: Για τους γονείς του “Σήμερα” και την έξυπνη γενιά του “Αύριο”!
Το Δημοτικό μου είναι COOL! Τα βιβλία της iSCOOL είναι ιδανική παρέα και στις διακοπές των παιδιών!
Με θεωρία, συμβουλές και παραδείγματα, η iSCOOL βοηθά πρώτα τον γονέα να εξηγήσει στο παιδί του.
Προτεραιότητα της iSCOOL είναι να προσφέρουμε ένα ελκυστικό περιβάλλον μάθησης, με χρώμα, έμπνευση και γνώση!
Στην iSCOOL πιστεύουμε ότι οι βάσεις της εκπαίδευσης “χτίζονται” στο ∆ημοτικό
Σχεδιάζουμε με στόχο τα παιδιά να εξασκούν την κριτική τους σκέψη και αντίληψη, παρέα με το άμεσα γνωστικό αντικείμενο!
Τα νέα προσχολικά βιβλία της iSCOOL έχουν μαζί και digital apps που θα ενθουσιάσουν γονείς και παιδιά! Κυκλοφορούν τον Ιανουάριο 2019.
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Παραγγελίες έως τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-21:00

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Η εκπαίδευση είναι δώρο που διαρκεί για πάντα...
211 8000 834
Ηρούς 4, ΤΚ. 104 42, Αθήνα