211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

iSCOOL blog

Μαθαίνω, Παίζω, Δημιουργώ στο Νηπιαγωγείο

Δήμητρα Καραμαούνα
Μαθαίνω, Παίζω, Δημιουργώ στο Νηπιαγωγείο

Πολλοί γονείς, αυτή την περίοδο, αναρωτιέστε ποια εκπαιδευτικά βιβλία/ βοηθήματα είναι τα καλύτερα για τα παιδιά σας προκειμένου να απασχοληθούν δημιουργικά το καλοκαίρι, να προετοιμαστούν για το Νηπιαγωγείο ή να κάνουν επανάληψη και να εμπεδώσουν όσα ήδη έμαθαν αυτή τη χρονιά, να θέσουν ισχυρές βάσεις για το Δημοτικό, και πρωτίστως να διασκεδάσουν!

Στην iSCOOL ξεφεύγουν από τα κλασσικά. H εκπαιδευτική σειρά βιβλίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας, είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τους στόχους του Υπουργείου Παιδείας, ακολουθώντας καινοτόμες τεχνικές, θέτοντας αναπτυξιακά κατάλληλους στόχους για αυτή την ηλικία, και φροντίζοντας το εικαστικό κομμάτι ώστε να προσελκύει κάθε μαθητή και να καλύπτει τις εκπαιδευτικές του ανάγκες.

Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία βιβλίων της προσχολικής σειράς, η iSCOOL στοχεύει στην πολύπλευρη ανάπτυξη του παιδιού. Πολλές, παιγνιώδεις δραστηριότητες συνθέτουν ένα ευχάριστο προς το παιδί περιβάλλον που προάγει τη δημιουργική μάθηση και την καλλιέργεια σημαντικών δεξιοτήτων, με στόχο να συμβάλουν ενεργά στην καλλιέργεια αγάπης του παιδιού για τη μάθηση και να θέσουν ισχυρές βάσεις που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη μελλοντική πορεία!

 

Ποιο βιβλίο της προσχολικής σειράς να επιλέξω;

 

Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο (Γλώσσα Α και Β τεύχος)

Μέσα από προγραφικές ασκήσεις, μικρές ιστορίες με θέματα οικεία προς το παιδί, λαβυρίνθους, σταυρόλεξα, ζωγραφική, δραστηριότητες φωνολογικής επίγνωσης, παιχνίδια παρατηρητικότητας και πολλά πολλά ακόμη, το παιδί θα διασκεδάσει μαθαίνοντας, θα μάθει παίζοντας! Ζωάκια, παιδάκια, γοργόνες και άλλοι αγαπημένοι ήρωες, θα συντροφεύουν το παιδί σε αυτό το ταξίδι στη γνώση!


Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο (Μαθηματικά 1ο και 2ο τεύχος)

Μέσα από κουίζ, μικρές ασκήσεις με θέματα οικεία προς το παιδί, λαβυρίνθους, σταυρόλεξα, ζωγραφική, δραστηριότητες γεωμετρίας, παιχνίδια παρατηρητικότητας και πολλά πολλά ακόμη, το παιδί θα διασκεδάσει μαθαίνοντας, θα μάθει παίζοντας! Ζωάκια, παιδάκια, γοργόνες και άλλοι αγαπημένοι ήρωες, θα συντροφεύουν το παιδί σε αυτό το ταξίδι στη γνώση!

120 Δραστηριότητες

Αυτή η σειρά απευθύνεται σε παιδιά 4+ και 5+ και το γνωστικό αντικείμενο είναι τα γράμματα και οι αριθμοί. Περιέχει κωδικού για εκπαιδευτική εφαρμογή που παρέχει στο παιδί όλες τις πληροφορίες του βιβλίου και επιπλέον τις τοποθετεί σε ένα περιβάλλον πολύ ελκυστικό, το οποίο αποτελείται από εικόνες, ήχο, κίνηση, αλληλεπίδραση κι έτσι εκθέτει το παιδί σε μια πιο ζωντανή και άμεση εμπειρία. Τα παιδιά αγαπούν να μαθαίνουν με παιγνιώδεις τρόπους και σίγουρα δε θα ξεκολλούν από τα εκπαιδευτικά βιβλία δραστηριοτήτων με εκπαιδευτική εφαρμογή της iSCOOL.

 

Παίζω- Λύνω- Μαθαίνω

Κάθε βιβλίο της σειράς περιλαμβάνει πρωτότυπες, δημιουργικές και παιγνιώδεις εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τη δημιουργική απασχόληση του παιδιού! Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, γρίφων, ζωγραφικής, κουίζ, το παιδί θα εξοικειωθεί με προμαθηματικές και μαθηματικές έννοιες (αριθμοί από το 1 έως το 10, μοτίβο, προσανατολισμός στον χώρο, σχήματα, σύγκριση μεγεθών),   με την πρώτη γραφή και ανάγνωση (μέσα από ασκήσεις προγραφής, αναγνώρισης γραμμάτων της αλφαβήτας και σχηματισμού μικρών λέξεων), καθώς θα εξασκεί και άλλες βασικές δεξιότητες μάθησης όπως είναι η λεπτή κινητικότητα και η παρατήρηση.

 

Κοίτα με! Χρωματίζω!

Αυτή η σειρά αποτελεί ένα εκπαιδευτικό εργαλείο δημιουργικής απασχόλησης για κάθε παιδί προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Μέσα από τη ζωγραφική, το παιδί θα αναπτύξει βασικές δεξιότητες για τη μάθηση (λεπτή κινητικότητα, οργάνωση χώρου, εκμάθηση χρωμάτων, έλεγχος κινήσεων, λαβή μολυβιού, γράμματα και λέξεις, καλλιέργεια φαντασίας και δημιουργικότητας), θα ζωγραφίσει, θα διαβάσει, θα κόψει με ψαλίδι, θα διασκεδάσει! Κάθε βιβλίο περιλαμβάνει δύο αφίσες με αγαπημένους ήρωες, για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο!

Προηγούμενο Post Πάω Α΄Δημοτικού με κέφι και φαντασία
Πώς θα βοηθήσω το παιδί μου να εξοικειωθεί με την Αλφαβήτα Επόμενο Post
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.