211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Στην iSCOOL έχουμε ως όραμα ένα μαθησιακό περιβάλλον που να είναι πρώτα απ’ όλα αφιερωμένο στα ίδια τα παιδιά! Είμαστε μία ομάδα με όραμα και νέες ιδέες, εξειδικευμένοι στην προσχολική και σχολική ηλικία. Πιστεύουμε στην ποιοτική εκπαίδευση, στην αγάπη για γνώση, στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και των έμφυτων δεξιοτήτων κάθε μικρού παιδιού. Οι εκδόσεις μας για παιδιά 4 και 5 ετών, περιλαμβάνουν βιβλία και εφαρμογές με πρωτότυπες επιμορφωτικές ασκήσεις και δραστηριότητες , για την προσχολική ηλικία και την προετοιμασία για την ομαλή μετάβαση στο ∆ημοτικό.

Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο

Με σύγχρονες και πρωτότυπες ασκήσεις, σχεδιασμένες από την εκπαιδευτική μας ομάδα,σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών του υπουργείου, εξαιρετική εικονογράφηση και παιγνιώδεις δραστηριότητες, αξίζουν να έχουν θέση στα νηπιαγωγεία και σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

Ιδανικό:

Για τις δραστηριότητες και τις εργασίες μέσα στην τάξη,

Για τον ελεύθερο χρόνο, τις διακοπές και την εκπαιδευτική απασχόληση,

Για την προετοιμασία της Α’ Δημοτικού.

200.901 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Γλώσσα Τεύχος Α
7.80€
200.902 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Γλώσσα Τεύχος Β
7.80€
200.903 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Μαθηματικά Τεύχος 1
7.80€
200.904 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Μαθηματικά Τεύχος 2
7.80€

Γνωρίζετε ότι;

Η iscool είναι ίσως ο μόνος εκδοτικός οργανισμός που απασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση , απασχολώντας ειδική εκπαιδευτική ομάδα, από όλα τα επίπεδα προσχολικής , πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Έχουν ήδη ενθουσιάσει!
365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ - ΑΡΧΙΖΩ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
7.80€
365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ - ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
7.80€
Τα βιβλία της σειράς «365 μέρες στο Προνήπιο» βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, να αναπτύξουν τις γνώσεις και την ευφυΐα τους. Ιδανικά για την πρώτη γνωριμία με τα γράμματα, την αλφαβήτα, τη φωνολογική επίγνωση, την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, την πρώτη επαφή με μαθηματικές έννοιες, αριθμούς, συλλογισμούς και την προετοιμασία του Νηπιαγωγείου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο για τη δημιουργική απασχόληση, τον ελεύθερο χρόνο, την παιδική βιβλιοθήκη.
Αρχίζω να γράφω!
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΟ: Γράφω - Διαβάζω - Μαθαίνω
7.80€
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΟ: Γράφω - Μετράω - Μαθαίνω
7.80€
Εξασκούμαι στη γραφή και πρώτη ανάγνωση! Σκοπός των βιβλίων είναι να εισαγάγει τα παιδιά στη διαδικασία της γραφής, να βελτιώσει τη λεπτή τους κινητικότητα, εξάπτοντας τη φαντασία και το ενδιαφέρον τους, για γνώση και καλλιγραφία.  Περιέχουν πολλές πρωτότυπες και έξυπνες δραστηριότητες στην προγραφή, μέσα από τα οποία το παιδί έρχεται σε μια πρώτη επαφή με τις λέξεις, την αλφαβήτα, την αριθμητική και την πρώτη γραφή. Σχεδιασμένο με πολλή φροντίδα από την εκπαιδευτική ομάδα της ISCOOL!

Κάτι νέο... κυκλοφορεί!

Κυκλοφορούν επίσης για την προσχολική ηλικία και έχουν να προσφέρουν κάτι νέο! Ο κάθε τίτλος περιλαμβάνει τη
δική του ψηφιακή εφαρμογή με 80 εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Συνδυάζουν τη γνώση με την ψηφιακή εποχή
που αρέσει στα παιδιά! Αξίζουν να έχουν θέση σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ Με φαντασία και Γράμματα 200 ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΘΗΜΑΤΑ με APP (5+) 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ Τα πρώτα μου Γράμματα 200 ΠΑΙΧΙΔΟΜΑΘΗΜΑΤΑ με APP (4+) 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ Οι πρώτοι μου αριθμοί 200 ΠΑΙΧΙΔΟΜΑΘΗΜΑΤΑ με APP (4+) 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ∆ημιουργώ με αριθμούς 200 ΠΑΙΧΙΔΟΜΑΘΗΜΑΤΑ με APP (5+) 8.64€ Αναμένεται σύντομα
Το κάθε βιβλίο “120 δραστηριότητες” περιλαμβάνει
και ψηφιακή εφαρμογή

Το κάθε βιβλίο περιλαμβάνει εφαρμογή (app), διαφορετική για κάθε τεύχος. To κάθε app περιλαμβάνει 80 εκπαιδευτικές και διαδραστικές δραστηριότητες, σύμφωνα με την ύλη κάθε τεύχους Συμβατό με όλες τις συσκευές (tablet, pc, laptop, mobile) και λειτουργικά (Windows 10, iOS & Android) Ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, ώστε να είναι ένα δημιουργικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό παιχνίδι, με το οποίο το παιδί εξερευνά τις σωστές λύσεις και μόνον, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα λάθους Από την εκπαιδευτική ομάδα της iSCOOL και εξειδικευμένους παιδαγωγούς.

Δείτε τα πιο is...cool βιβλία

για τον ελεύθερο χρόνο και τις διακοπές

Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω για παιδιά 4-6 ετών

Η νέα σειρά «Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω» είναι εδώ για να ενθουσιάσει κάθε παιδί προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Τα βιβλία της σειράς περιέχουν πολλές παιγνιώδεις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ειδικά σχεδιασμένες από την εκπαιδευτική ομάδα της iscool, με σκοπό να ενθαρρύνουν κάθε παιδί να αποκτήσει βασικές γνώσεις, να εξελίξει τη λογική σκέψη και την κριτική του αντίληψη, να καλλιεργήσει δεξιότητες που σχετίζονται με την κινητικότητα, τον γραμματισμό και την επίλυση προβλημάτων

200.3 Σειρά: Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω ( Για παιδιά 4-6 ετών) - ΣΕΤ 4 ΒΙΒΛΙΩΝ
9.00€
Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία. Εσείς;
Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας;
Τα βιβλία μας είναι γραμμένα με πολλή φροντίδα, πολύ κέφι και μεράκι. Πολλές, πρωτότυπες δραστηριότητες περιτυλιγμένες με έμπνευση και χρώμα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους μικρούς μας φίλους με σκοπό την πολύπλευρη ανάπτυξή τους. Τα παιδιά δε θα ξεκολλούν, οι γονείς θα τα λατρέψουν! Προτείνονται ανεπιφύλαχτα και για τις διακοπές, την ενίσχυση ήδη κατακτημένων δεξιοτήτων, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης και την προετοιμασία για το ∆ημοτικό!

Η iSCOOL σε συνεργασία με το κολλέγιο ανθρωπιστικών σπουδών ICPS college, θέλοντας να προσφέρει στα βέλτιστα στην εκπαίδευση των μικρών μαθητών και στις σχέσεις γονιού και παιδιών, εξασφάλισε αρθογραφία και συμβουλές από τους διδάσκοντες στο ICPS, με σκοπό την ενημέρωση του γονέα και την ποιοτική αναβάθμιση των ενδοοικογενειακών σχέσεων. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε την σχετική αρθογραφία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και επιμορφωτική...

Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.