211 8000 834
Είσοδος
0.00€ 0.00€

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Βιβλία για νηπιαγωγείο
Στο Νηπιαγωγείο μου μαθαίνω με iSCOOL

Η νέα προσχολική σειρά βιβλίων της iSCOOL “Πάμε όλοι στο Νηπιαγωγείο” απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 ετών και βασίζεται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του Νηπιαγωγείου, όπως καταρτίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας. Η σειρά αυτή των βιβλίων καλύπτει τα κυριότερα θέματα διδασκαλίας, βοηθά τα μικρά παιδιά να κατανοήσουν τις πρώτιστες έννοιες γραπτού και προφορικού λόγου, καθώς και τις βασικές μαθηματικές έννοιες, και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους. Τα βιβλία μας είναι σχεδιασμένα από την εκπαιδευτική ομάδα μας, για κάθε εποχή, με ελκυστικά γραφικά, γεμάτα χρώμα και γνώση, ώστε να αρέσουν πρώτα στα παιδιά και να ενισχύσουν την αγάπη για μάθηση!

Κάτι νέο... κυκλοφορεί!

Κυκλοφορούν επίσης για την προσχολική ηλικία και έχουν να προσφέρουν κάτι νέο! Ο κάθε τίτλος περιλαμβάνει τη δική του ψηφιακή εφαρμογή με 80 εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Συνδυάζουν τη γνώση με την ψηφιακή εποχή που αρέσει στα παιδιά! Αξίζουν να έχουν θέση σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

Το κάθε βιβλίο “120 δραστηριότητες” περιλαμβάνει
και ψηφιακή εφαρμογή

Το κάθε βιβλίο περιλαμβάνει εφαρμογή (app), διαφορετική για κάθε τεύχος. To κάθε app περιλαμβάνει 80 εκπαιδευτικές και διαδραστικές δραστηριότητες, σύμφωνα με την ύλη κάθε τεύχους Συμβατό με όλες τις συσκευές (tablet, pc, laptop, mobile) και λειτουργικά (Windows 10, iOS & Android) Ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, ώστε να είναι ένα δημιουργικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό παιχνίδι, με το οποίο το παιδί εξερευνά τις σωστές λύσεις και μόνον, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα λάθους Από την εκπαιδευτική ομάδα της iSCOOL και εξειδικευμένους παιδαγωγούς.

Ας κάνουμε μία Καλή Αρχή

∆ώστε στο παιδί σας το πλεονέκτημα να ανακαλύψει τη γνώση και να καλλιεργήσει πολύτιμες δεξιότητες σε αυτή τη μικρή ηλικία, μέσα από την προσχολική σειρά βιβλίων της iSCOOL. Μοναδικά και έξυπνα σχεδιασμένα για να αρέσουν πρωτίστως στα παιδιά

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία. Εσείς;
Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας;
Μοιραστείτε μαζί τη χαρά της συμμετοχής στο διάβασμά τους! Τα βιβλία μας είναι γραμμένα με έξυπνες ασκήσεις, έμπνευση και χρώμα! Βοηθούν και τους γονείς με μεθοδολογία, θεωρία και συμβουλές. Ειδικά για τις πρώτες τάξεις του ∆ημοτικού, σχεδιάσαμε τα βιβλία μας με κέφι και φαντασία, ώστε το διάβασμα να είναι σαν ένα εκπαιδευτικό “παραμύθι”. Προτείνονται ανεπιφύλαχτα και για τις διακοπές, την επανάληψη, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης και την προετοιμασία της επόμενης τάξης!

Κυκλοφορούν σύντομα...
Τα παιδιά τρελαίνονται με τα αυτοκόλλητα. Συνδυάσαμε λοιπόν τα αυτοκόλλητα με τα βιβλία μας πρώτης ανάγνωσης και γραφής, και μαθηματικών προσχολικής ηλικίας. Η νέα μας σειρά προσφέρει γνώση, μάθηση, διασκέδαση, παιχνίδι και πολύχρωμα αυτοκόλλητα, που αρέσουν σε όλα τα παιδιά!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στις μικρές τάξεις του Δημοτικού συνδυάζουμε το μάθημα του σχολείου και τη γνώση μαζί με τη δημιουργική απασχόληση!
iSCOOL: Για τους γονείς του “Σήμερα” και την έξυπνη γενιά του “Αύριο”!
Το Δημοτικό μου είναι COOL! Τα βιβλία της iSCOOL είναι ιδανική παρέα και στις διακοπές των παιδιών!
Με θεωρία, συμβουλές και παραδείγματα, η iSCOOL βοηθά πρώτα τον γονέα να εξηγήσει στο παιδί του.
Προτεραιότητα της iSCOOL είναι να προσφέρουμε ένα ελκυστικό περιβάλλον μάθησης, με χρώμα, έμπνευση και γνώση!
Στην iSCOOL πιστεύουμε ότι οι βάσεις της εκπαίδευσης “χτίζονται” στο ∆ημοτικό
Σχεδιάζουμε με στόχο τα παιδιά να εξασκούν την κριτική τους σκέψη και αντίληψη, παρέα με το άμεσα γνωστικό αντικείμενο!
Τα νέα προσχολικά βιβλία της iSCOOL έχουν μαζί και digital apps που θα ενθουσιάσουν γονείς και παιδιά! Κυκλοφορούν τον Ιανουάριο 2019.
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Παραγγελίες έως τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-21:00

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Η εκπαίδευση είναι δώρο που διαρκεί για πάντα...
211 8000 834
Ηρούς 4, ΤΚ. 104 42, Αθήνα