211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Η ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ISCOOL...

Εκδόσεις με χρώμα, φρέσκιες ιδέες, πολλή γνώση, έξυπνες ασκήσεις από την εκπαιδευτική μας ομάδα και πρωταγωνιστή το ίδιο το παιδί. Η φιλοσοφία μας είναι απλή: Προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο και εξελισσόμαστε διαρκώς. Σχεδιάζουμε εξαιρετικά βιβλία για τα παιδιά που θα αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα στο μέλλον!

Nipio-Slider-1-1
Nipio-Slider-1-2
Nipio-Slider-1-3
Nipio-Slider-1-4

Με σύγχρονες και πρωτότυπες ασκήσεις, σχεδιασμένες από την εκπαιδευτική μας ομάδα,σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών του υπουργείου, εξαιρετική εικονογράφηση και παιγνιώδεις δραστηριότητες, αξίζουν να έχουν θέση στα νηπιαγωγεία και σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

Ιδανικό:

Για τις δραστηριότητες και τις εργασίες μέσα στην τάξη,

Για τον ελεύθερο χρόνο, τις διακοπές και την εκπαιδευτική απασχόληση,

Για την προετοιμασία της Α’ Δημοτικού.

200.901 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Γλώσσα Τεύχος Α
7.70€ 6.90€
200.902 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Γλώσσα Τεύχος Β
7.70€ 6.90€
200.903 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Μαθηματικά Τεύχος 1
7.70€ 6.90€
200.904 Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Μαθηματικά Τεύχος 2
7.70€ 6.90€
ΣΕΙΡΑ: 200 ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (APP) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙΤΛΟ

Στην iScool επιμένουμε στην ποιότητα της ύλης, στον έξυπνο σχεδιασμό των ασκήσεων και στην εξαιρετική εικονογράφηση. Συνδυάζουμε πλέον και την τεχνολογία! Το κάθε βιβλίο της σειράς περιλαμβάνει και εξαιρετική εκπαιδευτική εφαρμογή της σειράς "smart kids". Η ψηφιακή εκπαίδευση είναι ο πλέον σύγχρονος και ελκυστικός τρόπος, ώστε τα παιδιά να ασχοληθούν και να αγαπήσουν την γνώση και την μάθηση. Στην iSCOOL ξεπερνάμε τα “παλιά”. Σχεδιάσαμε τέσσερα μοναδικά apps, ένα για κάθε βιβλίο, ώστε να προσφέρουμε εξαιρετικές εκδόσεις, που θα βοηθήσουν τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες, τις γνώσεις, την ευφυΐα και την λογική τους αντίληψη.

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ Με φαντασία και Γράμματα 200 ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΘΗΜΑΤΑ με APP (5+) 9.60€ 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ Τα πρώτα μου Γράμματα 200 ΠΑΙΧΙΔΟΜΑΘΗΜΑΤΑ με APP (4+) 9.60€ 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ Οι πρώτοι μου αριθμοί 120 ∆ραστηριότητες με APP (4+) 9.60€ 8.64€ Αναμένεται σύντομα
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ ∆ημιουργώ με αριθμούς 120 Δραστηριότητες με APP (5+) 9.60€ 8.64€ Αναμένεται σύντομα
ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Το κάθε βιβλίο της σειράς περιλαμβάνει εφαρμογή (app), ξεχωριστό για κάθε τεύχος, με εκπαιδευτικές και διαδραστικές δραστηριότητες, σύμφωνα με την ύλη του κάθε βιβλίου.Συμβατό με όλες τις συσκευές (tablet, pc, laptop, mobile) και λειτουργικά (Windows 10, iOS & Android). Ειδικά σχεδιασμένο από την ομάδα της iSCOOL για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, ώστε να είναι ένα δημιουργικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό παιχνίδι!

365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ - ΑΡΧΙΖΩ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
7.70€ 6.90€
365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ - ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
7.70€ 6.90€
Έχουν ήδη ενθουσιάσει!

Τα βιβλία της σειράς «365 μέρες στο Προνήπιο» βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, να αναπτύξουν τις γνώσεις και την ευφυΐα τους. Ιδανικά για την πρώτη γνωριμία με τα γράμματα, την αλφαβήτα, τη φωνολογική επίγνωση, την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, την πρώτη επαφή με μαθηματικές έννοιες, αριθμούς, συλλογισμούς και την προετοιμασία του Νηπιαγωγείου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο για τη δημιουργική απασχόληση, τον ελεύθερο χρόνο, την παιδική βιβλιοθήκη.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 4-5 ΕΤΩΝ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 4-5 ΕΤΩΝ
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΟ Γράφω - Διαβάζω - Μαθαίνω
7.70€ 6.90€
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΟ | Γράφω - Μετράω - Μαθαίνω
7.70€ 6.90€
ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ

Μία εξαιρετική σειρά εκδόσεων με ευφάνταστες προγραφικές δραστηριότητες, μοναδικά σχεδιασμένη από την εκπαιδευτική ομάδα της iSCOOL, για την προσχολική ζωή, που θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τη λεπτή τους κινητικότητα, να καλλιεργήσουν θεμελιώδεις γνώσεις, να αποκτήσουν τις πρώτες γλωσσικές δεξιότητες και να αγαπήσουν τη γνώση και τη μάθηση

Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω για παιδιά 4-6 ετών
200.3 Σειρά: Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω ( Για παιδιά 4-6 ετών) - ΣΕΤ 6 ΒΙΒΛΙΩΝ
15.00€ 13.50€
Δείτε τα πιο is...cool βιβλία για τον ελεύθερο χρόνο και τις διακοπές

Η νέα σειρά «Παίζω, Λύνω, Μαθαίνω» είναι εδώ για να ενθουσιάσει κάθε παιδί προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Τα βιβλία της σειράς περιέχουν πολλές παιγνιώδεις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ειδικά σχεδιασμένες από την εκπαιδευτική ομάδα της iscool, με σκοπό να ενθαρρύνουν κάθε παιδί να αποκτήσει βασικές γνώσεις, να εξελίξει τη λογική σκέψη και την κριτική του αντίληψη, να καλλιεργήσει δεξιότητες που σχετίζονται με την κινητικότητα, τον γραμματισμό και την επίλυση προβλημάτων

nipioSliderBot-1-1
nipioSliderBot-1-1
nipioSliderBot-1-3
nipioSliderBot-1-4
Κοίτα με! Χρωματίζω για παιδιά 4-6 ετών

Τα βιβλία της σειράς «Κοίτα με! Χρωματίζω», έχουν σχεδιαστεί ειδικά, από την εκπαιδευτική ομάδα της iSCOOL, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε παιδί προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας να εξασκήσει τη λεπτή κινητικότητα και τον οπτικοκινητικό του συντονισμό, να έρθει σε επαφή με τα χρώματα, τα γράμματα και τις λέξεις, να καλλιεργήσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του.

200.22 Σειρά: Κοίτα με! Χρωματίζω ( Για παιδιά 4-6 ετών) - ΣΕΤ 4 ΒΙΒΛΙΩΝ
10.00€ 9.00€
200.21 Σειρά: Κοίτα με! Χρωματίζω ( Για παιδιά 4-6 ετών) - ΣΕΤ 4 ΒΙΒΛΙΩΝ
10.00€ 9.00€
Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία.

Εσείς;

Γνωρίστε την iSCOOL στην Ελλάδα και στην Κύπρο, σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία, στα τμήματα βιβλίου “Σκλαβενίτης” και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας. Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε και να συγκρίνετε. Γνωρίστε την iSCOOL από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!

Γνωρίζετε ότι;

Η iscool είναι ίσως ο μόνος εκδοτικός οργανισμός που απασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση , απασχολώντας ειδική εκπαιδευτική ομάδα, από όλα τα επίπεδα προσχολικής , πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μάθετε για εμάς
Γνωρίστε την iSCOOL στην Ελλάδα και στην Κύπρο, σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία, στα τμήματα βιβλίου “Σκλαβενίτης” και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας. Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε και να συγκρίνετε. Γνωρίστε την iSCOOL από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Σας προτείνουμε iScool
Παιδική λογοτεχνία για τις αξίες της ζωής...

Οι γνώσεις, οι αξίες και οι δεξιότητες αποτελούν τις θεμελιώσεις βάσεις της εκπαίδευσης και της γενικής μας παιδείας, που ορίζουν όλη την εξελικτική διαδρομή της ζωής μας. Σας προτείνουμε βιβλία που θα βοηθήσουν τα παιδιά να διαμορφώσουν αξίες, που θα καθορίσουν τον συνολικό τρόπο σκέψης και τον χαρακτήρα τους. Είναι το σημαντικότερο δώρο που μπορούμε να τους χαρίσουμε, για να γίνουν ανεξάρτητοι, αποφασιστικοί και ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Παιδική λογοτεχνία για τις αξίες της ζωής

Γνωρίζετε ότι;

Η iscool είναι ίσως ο μόνος εκδοτικός οργανισμός που απασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση , απασχολώντας ειδική εκπαιδευτική ομάδα, από όλα τα επίπεδα προσχολικής , πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μάθετε για εμάς

Μας το ζήτησαν οι γονείς και βάλαμε τα δυνατά μας! Το PLAY είναι μία πλήρης σειρά βιβλίων για παιδιά 3-4 ετών, που μπορεί να συγκριθεί επάξια με τις καλύτερες αντίστοιχες Ευρωπαϊκές εκδόσεις. Το κάθε παιδί θα αρχίσει να εξερευνά τον κόσμο του, τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις πρώτες γνώσεις του με το PLAY. Ο γονιός θα ανακαλύψει μία εξαιρετική σειρά εκδόσεων για το παιδί του, που θα φανεί χρήσιμη και αποδοτική σε κάθε εξελικτική του πορεία. Είμαστε υπερήφανοι για το PLAY μας και σας καλούμε να τα γνωρίσετε και να συγκρίνετε!

Η iSCOOL σε συνεργασία με το κολλέγιο ανθρωπιστικών σπουδών ICPS college, θέλοντας να προσφέρει στα βέλτιστα στην εκπαίδευση των μικρών μαθητών και στις σχέσεις γονιού και παιδιών, εξασφάλισε αρθογραφία και συμβουλές από τους διδάσκοντες στο ICPS, με σκοπό την ενημέρωση του γονέα και την ποιοτική αναβάθμιση των ενδοοικογενειακών σχέσεων. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε την σχετική αρθογραφία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και επιμορφωτική...

Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.