211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Λύσεις Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


Λύσεις Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: Οι λύσεις για τα βιβλία εργασιών iSCOOL

Σύμφωνα με την ύλη και τις ενότητες των σχολικών βιβλίων

Αγαπητοί γονείς, Επιδίωξη της iScool είναι η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης των μικρών μας μαθητών καθώς και η καταβολή προσπάθειας από μέρους των μαθητών για την επίλυση των ασκήσεων. Για τον λόγο αυτό οι λύσεις των ασκήσεων δεν συμπεριλαμβάνονται στις τελευταίες σελίδες των βιβλίων μας.

Άλλωστε στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή που διανύουμε και διαπνεόμενοι από τις αρχές της περιβαλλοντικής συνείδησης, θεωρούμε ιδανικότερη τη δωρεάν διάθεση των λύσεων των ασκήσεων στην ιστοσελίδα μας. Οι λύσεις, λοιπόν, των Φύλλων Εργασιών της iScool είναι διαθέσιμες εδώ και έχετε τη δυνατότητα να τις εκτυπώσετε ή να τις συμβουλευτείτε, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Λύσεις Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΑ A' Τεύχος
Λύσεις
Λύσεις Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΑ B' Τεύχος
Λύσεις
Λύσεις Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ A' Τεύχος
Λύσεις
Λύσεις Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ B' Τεύχος
Λύσεις
Προτεραιότητα μας η Γνώση, με Δύναμη τη Φαντασία!

Στην iScool σκεφτόμαστε διαφορετικά, αναζητώντας διαρκώς την ποιοτικότερη ενασχόληση του ίδιου του μαθητή. Δουλεύουμε με μεθοδικότητα στον σχεδιασμό των ασκήσεων, με σύγχρονες ιδέες και πάνω απ’ όλα με την άποψη ότι η μελέτη των παιδιών θέλει κέφι, χρώμα και φαντασία.

Για εμάς προτεραιότητα είναι να αγαπήσουν οι μικροί μας μαθητές τη μάθηση, προσφέροντάς τους ένα ενδιαφέρον και δημιουργικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα όμως πάντα θυμόμαστε ότι η παιδική ηλικία είναι μοναδική, αγνή και έχει τις δικές της ανάγκες και αξίες, τις οποίες ως γονείς και εκπαιδευτικοί πρέπει πάντα να τις σεβόμαστε. Οι μικροί μαθητές είναι πάντα στο κέντρο ενδιαφέροντος. Για την iScool βασικές προτεραιότητες είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, η “εξερεύνηση” των ταλέντων των παιδιών και τελικά η ανάπτυξη της παιδικής ψυχής!

Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.