211 8000 834
Είσοδος
0.00€

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Λύσεις  Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


Λύσεις Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: Οι λύσεις για τα βιβλία εργασιών iSCOOL

Σύμφωνα με την ύλη και τις ενότητες των σχολικών βιβλίων

Αγαπητοί γονείς, Επιδίωξη της iScool είναι η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης των μικρών μας μαθητών καθώς και η καταβολή προσπάθειας από μέρους των μαθητών για την επίλυση των ασκήσεων. Για τον λόγο αυτό οι λύσεις των ασκήσεων δεν συμπεριλαμβάνονται στο τελευταίες σελίδες των βιβλίων μας.

Άλλωστε στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή που διανύουμε και διαπνεόμενοι από τις αρχές της περιβαλλοντικής συνείδησης, θεωρούμε ιδανικότερη τη δωρεάν διάθεση των λύσεων των ασκήσεων στην ιστοσελίδα μας. Οι λύσεις, λοιπόν, των Φύλλων Εργασιών της iScool είναι διαθέσιμες εδώ και έχετε τη δυνατότητα να τις εκτυπώσετε ή να τις συμβουλευτείτε, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Λύσεις Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΑ A' Τεύχος
Λύσεις
Λύσεις Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΑ B' Τεύχος
Λύσεις
Λύσεις Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ A' Τεύχος
Λύσεις
Λύσεις Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ B' Τεύχος
Λύσεις
Προτεραιότητα μας η Γνώση, με Δύναμη τη Φαντασία!

Στην iScool σκεφτόμαστε διαφορετικά, αναζητώντας διαρκώς την ποιοτικότερη ενασχόληση του ίδιου του μαθητή. Δουλεύουμε με μεθοδικότητα στον σχεδιασμό των ασκήσεων, με σύγχρονες ιδέες και πάνω απ’ όλα με την άποψη ότι η μελέτη των παιδιών θέλει κέφι, χρώμα και φαντασία.

Για εμάς προτεραιότητα είναι να αγαπήσουν οι μικροί μας μαθητές τη μάθηση, προσφέροντάς τους ένα ενδιαφέρον και δημιουργικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα όμως πάντα θυμόμαστε ότι η παιδική ηλικία είναι μοναδική, αγνή και έχει τις δικές της ανάγκες και αξίες, τις οποίες ως γονείς και εκπαιδευτικοί πρέπει πάντα να τις σεβόμαστε. Οι μικροί μαθητές είναι πάντα στο κέντρο ενδιαφέροντος. Για την iScool βασικές προτεραιότητες είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, η “εξερεύνηση” των ταλέντων των παιδιών και τελικά η ανάπτυξη της παιδικής ψυχής!

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!

Διαχείριση θυμού

Θυμός:  Ένα παρεξηγημένο συναίσθημα το οποίο από μικροί έχουμε μάθει ότι είναι «κακό», που πρέπει να καλύπτουμε και να κρύβουμε.

Το κοινωνικό άγχος στα παιδιά. Απλή ντροπαλότητα ή κάτι παραπάνω;

Η ντροπαλότητα αποτελεί ένα πολύ συχνό φαινόμενο στα παιδιά, από τη νηπιακή ηλικία και μετά, και συνήθως είναι ένα αίσθημα απολύτως φυσιολογικό

Το Παιχνίδι και η σημασία του για τα παιδιά

Όλοι έχουμε ακούσει τη φράση "Αυτό είναι παιχνιδάκι". Υπονοεί πως κάτι είναι εύκολο, «ελαφρύ», ίσως και ασήμαντο

Εφηβεία και συναισθηματική ανάπτυξη

Η ήβη και η εφηβεία είναι περίοδοι ραγδαίων βιολογικών, γνωσιακών και συναισθηματικών αλλαγών. Αυτή την περίοδο της ζωής μας

Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
Η εκπαίδευση είναι δώρο που διαρκεί για πάντα...
211 8000 834
Ηρούς 4, τκ. 104 42, Αθήνα