211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Mαθαίνω καλά Λεξιλόγιο Ορθογραφία

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΛΑ και η γνώση μου γίνεται παιχνίδι! Μία εκπαιδευτική σειρά για κάθε εποχή! Τα βιβλία της σειράς υποστηρίζουν και ενισχύουν τη γνώση και την πληρέστερη αφομοίωση του σχολικού μαθήματος. Προσθέτουν ενδιαφέρον και ευελιξία στον τρόπο μάθησης, διεγείρουν το ενδιαφέρον των παιδιών, και ενθαρρύνουν τα παιδιά να βρίσκουν λύσεις και να είναι επινοητικά!
Τιμή από 9.40€ 8.46€
ΚΩ∆ΙΚΟΣ : 101.204
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Παραγγελίες έως τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-21:00
ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΛΑ και η γνώση μου γίνεται παιχνίδι! Μία εκπαιδευτική σειρά για κάθε εποχή! Τα βιβλία της σειράς υποστηρίζουν και ενισχύουν τη γνώση και την πληρέστερη αφομοίωση του σχολικού μαθήματος. Προσθέτουν ενδιαφέρον και ευελιξία στον τρόπο μάθησης, διεγείρουν το ενδιαφέρον των παιδιών, και ενθαρρύνουν τα παιδιά να βρίσκουν λύσεις και να είναι επινοητικά!

Δείτε επίσης

Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας;
Μοιραστείτε μαζί τη χαρά της συμμετοχής στο διάβασμά τους! Τα βιβλία μας είναι γραμμένα με έξυπνες ασκήσεις, έμπνευση και χρώμα! Βοηθούν και τους γονείς με μεθοδολογία, θεωρία και συμβουλές. Ειδικά για τις πρώτες τάξεις του ∆ημοτικού, σχεδιάσαμε τα βιβλία μας με κέφι και φαντασία, ώστε το διάβασμα να είναι σαν ένα εκπαιδευτικό “παραμύθι”. Προτείνονται ανεπιφύλαχτα και για τις διακοπές, την επανάληψη, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης και την προετοιμασία της επόμενης τάξης!

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία.

Εσείς;

Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.