211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Mαθαίνω καλά Λεξιλόγιο Ορθογραφία

Ένα χρήσιμο βιβλίο που βασίζεται στην αντίστοιχη ύλη της τάξης, χρήσιμο για την επανάληψη, την προετοιμασία της επόμενης τάξης και την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης. Με ελκυστική εικονογράφηση και καλοσχεδιασμένες ενισχυτικές ασκήσεις, στηρίζει τα παιδιά στα πρώτα στάδια του σχολείου και βοηθά τους μικρούς μαθητές να καλλιεργήσουν την πρώτη γραφή, την ορθογραφία και το λεξιλόγιό τους.
Άμεσα διαθέσιμο Online και στα βιβλιοπωλεία
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου: 9.20€ 8.30€
ΚΩ∆ΙΚΟΣ : 9786185291877
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Παραγγελίες έως τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-21:00
Το βιβλίο αυτό  βασίζεται στο σχολικό βιβλίο της Γλώσσας Α΄ Δημοτικού. Μέσα από σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα και άλλες παιγνιώδεις  δραστηριότητες το παιδί αναπτύσσει τις γλωσσικές του δεξιότητες, εμπλουτίζει το λεξιλόγιό του,  εξασκείται στην ορθογραφία, αφομοιώνει και κατακτά νέες γνώσεις.
Επιπλέον, το βιβλίο αυτό αποτελεί μια καλή λύση για δημιουργική απασχόληση και δημιουργεί προϋποθέσεις για τη συνεργασία του παιδιού με τους γονείς του.
αα
ββ

Δείτε επίσης

Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας;
Μοιραστείτε μαζί τη χαρά της συμμετοχής στο διάβασμά τους! Τα βιβλία μας είναι γραμμένα με έξυπνες ασκήσεις, έμπνευση και χρώμα! Βοηθούν και τους γονείς με μεθοδολογία, θεωρία και συμβουλές. Ειδικά για τις πρώτες τάξεις του ∆ημοτικού, σχεδιάσαμε τα βιβλία μας με κέφι και φαντασία, ώστε το διάβασμα να είναι σαν ένα εκπαιδευτικό “παραμύθι”. Προτείνονται ανεπιφύλαχτα και για τις διακοπές, την επανάληψη, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης και την προετοιμασία της επόμενης τάξης!

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία.

Εσείς;

Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.