211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Γλώσσα ΣΤ Δημοτικού Τεύχος Β

100 σελίδες / Διάσταση (Κλειστό): 21x28cm
Διαβάζω και Μαθαίνω, απλά και κατανοητά! Βιβλίο φύλλων εργασίας Γλώσσας με ενισχυτικές ασκήσεις, επαναληπτικά τεστ με συνοπτική θεωρία, συμβουλές, εύστοχα παραδείγματα και ελκυστικά γραφικά. Ακολουθεί το καθημερινό μάθημα στο σχολείο και την επανάληψη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ενισχυτικό βοήθημα, που προσφέρει επιπλέον εξάσκηση, καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση του μαθήματος.
Άμεσα διαθέσιμο Online και στα βιβλιοπωλεία
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου: 9.60€ 8.64€
ΚΩ∆ΙΚΟΣ : 9786185291068
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Παραγγελίες έως τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-21:00
Στην iScool αναζητούμε διαρκώς την ποιοτικότερη ενασχόληση του ίδιου του μαθητή. Το βιβλίο Φύλλων εργασίας Γλώσσας ακολουθεί αναλυτικά την ύλη του σχολείου: υποτακτική και παρατακτική σύνδεση, ευθύς-πλάγιος λόγος, αντωνυμίες, ρήματα, ενεργητική και παθητική φωνή. Επεξηγηματικά παραδείγματα, δομημένες μεθοδολογίες, ασκήσεις για εξάσκηση και εντυπωσιακά γραφικά καθιστούν πιο εύκολη και ευχάριστη την καθημερινή μελέτη για τα παιδιά. Με την iScool οι γονείς έχουν το κατάλληλο “εργαλείο” στα χέρια τους για να βοηθήσουν το παιδί στο διάβασμα, με τον κατάλληλο τρόπο και μέθοδο!
Ενότητα 10η : Ατυχήματα. Με λένε Σόνια (μεταβατικά- αμετάβατα ρήματα, δομή Υ-Ρ-Α και Υ-Ρ-Κ) - Δρόμο παίρνω… δρόμο αφήνω! (προσωπικές, αναφορικές, δεικτικές, κτητικές, ερωτηματικές, αόριστες αντωνυμίες, συνώνυμα και αντίθετα λέξεων) - Οικιακές… παγίδες για παιδιά (χρονικοί και τοπικοί προσδιορισμοί, γενική και αιτιατική ως προσδιορισμοί, λόγια κλίση ρημάτων)

Ενότητα 11η : Συγγενικές σχέσεις. Ώρες με τη μητέρα μου (λειτουργίες γενικής πτώσης) - Πρέπει να φανώ γενναίος (παρατακτική- υποτακτική σύνδεση, ασύνδετο σχήμα, είδη εξαρτημένων προτάσεων) - Μια οικογένεια ανάμεσα στις άλλες (αντιθετική σύνδεση- εναντιωματικές προτάσεις)

Ενότητα 13η : Τρόποι ζωής και επαγγέλματα. Συνέντευξη με τον κύριο Μανόλη – Συνέντευξη με τον Αντώνη (μετατροπή του ευθύ σε πλάγιο λόγο και το αντίστροφο, παρατακτική- υποτακτικά σύνδεση) - Επιστήμη με άρωμα γυναίκας (σχηματισμός επιθέτων όπως στα αρχαία ελληνικά σε -ων, -ουσα, -ον και σε –ύς, -εία, -ύ) - «Η ιπτάμενη σκάφη» (μετατροπή του ευθύ σε πλάγιο λόγο και το αντίστροφο)

Ενότητα 15η : Κινηματογράφος – Θέατρο. Ποια ταινία να διαλέξουμε; (επίθετα σε –ης, -ης, -ες, επιθετικοί προσδιορισμοί) - Μια σχολική παράσταση στο δάσος (παρομοίωση- κυριολεξία, χρονικοί προσδιορισμοί, συνώνυμες- αντώνυμες λέξεις)

Ενότητα 16η : Μουσεία. Το άγαλμα που κρύωνε (ενεργητική- παθητική σύνταξη, λόγιοι σχηματισμοί ρημάτων) - Μουσείο Αφής (άρθρο ) - Ελληνικό Παιδικό Μουσείο (αιτιολογικές προτάσεις, μεταβατικά- αμετάβατα ρήματα, δομή Υ-Ρ-Α και Υ-Ρ-Κ) - Πάμε… μουσεία; (ενημερωτικά κείμενα)

Ενότητα 17η : Πόλεμος και Ειρήνη. Σκέψεις ενός παιδιού για τον πόλεμο (απρόσωπα ρήματα, απρόσωπες εκφράσεις, τελικές- αποτελεσματικές προτάσεις, σύνθεση με λόγιες προθέσεις) - ΟΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ (μετατροπή επαυξημένης πρότασης σε απλή και το αντίστροφο, μετατροπή ονοματικής φράσης σε ρηματική και το αντίστροφο, σχηματισμός οριστικής αορίστου σύνθετων ρημάτων με εσωτερική αύξηση)

Η “www.iscool.gr” σας προσφέρει τους εξής τρόπους για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας:


1. Online

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο «Καλάθι Αγορών» σας, πατήστε στο «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία, θα λάβετε e-mail με την επιβεβαίωσή της και, αργότερα, θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της.


2. Τηλεφωνικά

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 211 8000 834. Δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-20:00


3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο info@iscool.gr


4. Fax

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με fax στο 210-5151944

Δείτε επίσης

Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας;
Μοιραστείτε μαζί τη χαρά της συμμετοχής στο διάβασμά τους! Τα βιβλία μας είναι γραμμένα με έξυπνες ασκήσεις, έμπνευση και χρώμα! Βοηθούν και καθοδηγούν τα παιδιά αλλά και τους γονείς με μεθοδολογία, θεωρία και συμβουλές. Σχεδιάσαμε τα βιβλία μας με κέφι και φαντασία, προσθέσαμε χρωματικούς κώδικες και έξυπνα γραφικά για καλύτερη βιωματική αντίληψη, ώστε το διάβασμα να είναι ένα εκπαιδευτικό “ταξίδι”. Προτείνονται ανεπιφύλαχτα για την επανάληψη, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης, για τις διακοπές, και την προετοιμασία της επόμενης τάξης!

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία.

Εσείς;

Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.