211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Μαθηματικά Τεύχος 1

68 σελίδες /Διάσταση (Κλειστό): 21x28cm
Μαθαίνω τους αριθμούς στο Νηπιαγωγείο. Αυτό το βιβλίο περιέχει δημιουργικές δραστηριότητες, φύλλα εργασιών, ασκήσεις και παιχνίδια, μέσα από τα οποία, το παιδί προσχολικής ηλικίας μαθαίνει τους αριθμούς και έρχεται σε επαφή με μαθηματικές έννοιες. Συγκεκριμένα, σε αυτό το τεύχος, μαθαίνει να ονοματίζει τους αριθμούς από το 1 έως το 5, να κατανοεί την έννοια του αριθμού, να μετράει.

Άμεσα διαθέσιμο Online και στα βιβλιοπωλεία
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου: 8.70€ 7.80€
ΚΩ∆ΙΚΟΣ : 200.903 - ISBN : 9786185291471
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Παραγγελίες έως τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-21:00

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε δημιουργικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, εμπνευσμένες και σχεδιασμένες ειδικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας που επιθυμούν να παίξουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, να βάλουν τις πιο ισχυρές βάσεις στο Νηπιαγωγείο και να προετοιμαστούν για το Δημοτικό!

Μέσα από κουίζ, μικρές ασκήσεις με θέματα οικεία προς το παιδί, λαβυρίνθους, σταυρόλεξα, ζωγραφική, δραστηριότητες γεωμετρίας, παιχνίδια παρατηρητικότητας και πολλά πολλά ακόμη, το παιδί θα διασκεδάσει μαθαίνοντας, θα μάθει παίζοντας! Ζωάκια, παιδάκια, γοργόνες και άλλοι αγαπημένοι ήρωες, θα συντροφεύουν το παιδί σε αυτό το ταξίδι στη γνώση!

Προτείνονται ανεπιφύλαχτα και για τις διακοπές, την ενίσχυση ήδη κατακτημένων δεξιοτήτων, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης και την προετοιμασία για το Δημοτικό!

Οι στόχοι του βιβλίου ακολουθούν την ύλη όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας για το Νηπιαγωγείο και αφορούν τους αριθμούς από το 1 έως το 5.

Αριθμοί + Πράξεις, Μετρήσεις

Το παιδί θα μάθει να μετρά (απαριθμεί), να γράφει τους αριθμούς από το 1 έως το 5, να τους αναπαριστά συμβολικά, να κατανοεί την έννοια του αριθμού δηλαδή ότι ο αριθμός αντιστοιχεί σε ποσότητα, να συγκρίνει και να ταξινομεί, να προσθέτει. Ακόμη, το παιδί θα μάθει να σειροθετεί συγκρίνοντας άμεσα το μέγεθος δύο ή περισσότερων αντικειμένων.

Γεωμετρία και Άλγεβρα

Το παιδί θα εξοικειωθεί με τον προσανατολισμό και τις θέσεις στον χώρο, με τα σχήματα, τις συμμετρίες, τους λαβύρινθους και τα μοτίβα. Ακόμη, θα μάθει να βρίσκει ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα σε δύο εικόνες.

Λοιπές δεξιότητες

Το παιδί θα εξασκήσει την παρατηρητικότητα, τη μνήμη και την ικανότητα ανάκλησης πληροφοριών. Ακόμη, θα εξοικειωθεί με μαθηματικούς συλλογισμούς, όπως είναι η διατύπωση μιας υπόθεσης και ο έλεγχός της.

Δείτε επίσης

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία.

Εσείς;

Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.