211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Μαθαίνω στο Νηπιαγωγείο Γλώσσα Τεύχος Β

68 σελίδες /Διάσταση (Κλειστό): 21x28cm
Ανάγνωση και γραφή στο Νηπιαγωγείο. Στο βιβλίο περιέχονται δημιουργικές δραστηριότητες, φύλλα εργασιών, ασκήσεις και παιχνίδια, μέσα από τα οποία, το παιδί προσχολικής ηλικίας μαθαίνει την αλφαβήτα, την ανάγνωση και τη γραφή. Συγκεκριμένα, σε αυτό το τεύχος, το παιδί θα μάθει να διαβάζει και να γράφει τα γράμματα από το Ν, ν έως το Ω, ω.

Άμεσα διαθέσιμο Online και στα βιβλιοπωλεία
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου: 8.70€ 7.80€
ΚΩ∆ΙΚΟΣ : 200.902 - ISBN : 9786185291457
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Παραγγελίες έως τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-21:00

Το βιβλίο αυτό είναι ιδανικό για την καλλιέργεια της φωνολογικής επίγνωσης, της πρώτης γραφής και ανάγνωσης και την προετοιμασία για την Α’ Δημοτικού. Ακόμη, αποτελεί ένα εξαιρετικό βοήθημα για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες.

Μέσα από προγραφικές ασκήσεις, μικρές ιστορίες με θέματα οικεία προς το παιδί, λαβυρίνθους, σταυρόλεξα, ζωγραφική, δραστηριότητες φωνολογικής επίγνωσης, παιχνίδια παρατηρητικότητας και πολλά ακόμη, το παιδί θα διασκεδάσει, θα παίξει και θα αγαπήσει τη γνώση! Ζωάκια, παιδάκια, γοργόνες και άλλοι αγαπημένοι ήρωες, θα συντροφεύουν το παιδί σε αυτό το ταξίδι στη μάθηση!

Οι στόχοι του βιβλίου ακολουθούν την ύλη όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας για το Νηπιαγωγείο και αφορούν τα γράμματα από το Α, α έως το Μ, μ.

Προφορικός λόγος

Το παιδί εξασκείται στο να περιγράφει και να διατυπώνει τις προτιμήσεις ή τα ενδιαφέροντά του. Ακόμη, εξασκείται στη φωνολογική επίγνωση και συγκεκριμένα αναγνωρίζει τα φωνήματα (δηλαδή τον ήχο του κάθε γράμματος), τις συλλαβές αλλά και τις ομοιοκαταληξίες.

Γραπτός Λόγος

Το παιδί εξασκείται στην ανάγνωση και την κατανόηση λέξεων, προτάσεων και μικρών ιστοριών. Μαθαίνει τις βασικές συμβάσεις του γραπτού λόγου, κατανοεί οδηγίες ή αφηγήσεις, αναγνωρίζει οπτικά λέξεις που συναντά συχνά.

Ακόμη, μέσα από το βιβλίο επιτυγχάνεται η αναγνώριση των γραμμάτων, η ονομασία τους, η διάκριση πεζού-κεφαλαίου, η γραφή τους, η σειροθέτηση των γραμμάτων με αλφαβητική σειρά καθώς και η συμπλήρωση ελλιπών λέξεων.

Δείτε επίσης

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία.

Εσείς;

Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.