211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Βιβλία εκπαιδευτικά
iSCOOL: Με αξία... που θα φανεί το “2040”

Στην iSCOOL είμαστε μία ομάδα με όραμα και νέες ιδέες, εξειδικευμένοι στην προσχολική και σχολική ηλικία. Αντιμετωπίζουμε την εκπαίδευση ως ένα δημιουργικό ταξίδι γεμάτο χρώμα, γνώση και φαντασία. Πιστεύουμε στην ποιοτική εκπαίδευση, στην αγάπη για γνώση, στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και των έμφυτων δεξιοτήτων κάθε μικρού παιδιού!

Κάτι νέο... κυκλοφορεί!

Κυκλοφορούν επίσης για την προσχολική ηλικία και έχουν να προσφέρουν κάτι νέο! Ο κάθε τίτλος περιλαμβάνει τη δική του ψηφιακή εφαρμογή με 80 εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Συνδυάζουν τη γνώση με την ψηφιακή εποχή που αρέσει στα παιδιά! Αξίζουν να έχουν θέση σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

Το κάθε βιβλίο “120 δραστηριότητες” περιλαμβάνει
και ψηφιακή εφαρμογή

Το κάθε βιβλίο περιλαμβάνει εφαρμογή (app), διαφορετική για κάθε τεύχος. To κάθε app περιλαμβάνει 80 εκπαιδευτικές και διαδραστικές δραστηριότητες, σύμφωνα με την ύλη κάθε τεύχους Συμβατό με όλες τις συσκευές (tablet, pc, laptop, mobile) και λειτουργικά (Windows 10, iOS & Android) Ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, ώστε να είναι ένα δημιουργικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό παιχνίδι, με το οποίο το παιδί εξερευνά τις σωστές λύσεις και μόνον, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα λάθους Από την εκπαιδευτική ομάδα της iSCOOL και εξειδικευμένους παιδαγωγούς.

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία.

Εσείς;

Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας;
Τα βιβλία μας είναι γραμμένα με πολλή φροντίδα, πολύ κέφι και μεράκι. Πολλές, πρωτότυπες δραστηριότητες περιτυλιγμένες με έμπνευση και χρώμα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους μικρούς μας φίλους με σκοπό την πολύπλευρη ανάπτυξή τους. Τα παιδιά δε θα ξεκολλούν, οι γονείς θα τα λατρέψουν! Προτείνονται ανεπιφύλαχτα και για τις διακοπές, την ενίσχυση ήδη κατακτημένων δεξιοτήτων, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης και την προετοιμασία για το ∆ημοτικό!

Στο Νηπιαγωγείο μου μαθαίνω με iSCOOL

Η νέα προσχολική σειρά βιβλίων της iSCOOL “Πάμε όλοι στο Νηπιαγωγείο” απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 ετών και βασίζεται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του Νηπιαγωγείου, όπως καταρτίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας. Η σειρά αυτή των βιβλίων καλύπτει τα κυριότερα θέματα διδασκαλίας, βοηθά τα μικρά παιδιά να κατανοήσουν τις πρώτιστες έννοιες γραπτού και προφορικού λόγου, καθώς και τις βασικές μαθηματικές έννοιες, και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους. Τα βιβλία μας είναι σχεδιασμένα από την εκπαιδευτική ομάδα μας, για κάθε εποχή, με ελκυστικά γραφικά, γεμάτα χρώμα και γνώση, ώστε να αρέσουν πρώτα στα παιδιά και να ενισχύσουν την αγάπη για μάθηση!

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.