211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Μαθηματικά Δ Δημοτικού Τευχ.Α

100 σελίδες / Διάσταση (Κλειστό): 21x28cm
Εξαιρετικό και ελκυστικό βοήθημα για την καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση του μαθήματος. Βιβλίο φύλλων εργασίας με συμπληρωματικές ασκήσεις, επαναληπτικά τεστ με συμβουλές θεωρίας, επεξηγήσεις, δομημένες μεθοδολογίες, εύστοχα παραδείγματα και σύγχρονα γραφικά. Ακολουθεί βήμα – βήμα το σχολικό μάθημα και την επανάληψη. Το μάθημα της τάξης, απλά και κατανοητά!
Άμεσα διαθέσιμο Online και στα βιβλιοπωλεία
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου: 9.60€ 8.64€
ΚΩ∆ΙΚΟΣ : 9786185291082
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Παραγγελίες έως τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-21:00
Το βιβλίο Φύλλων εργασίας μαθηματικών ακολουθεί αναλυτικά την ύλη του σχολείου, με έμφαση στις πράξεις με δεκαδικούς αριθμούς, ασκήσεις με τον πολλαπλασιασμό, τις διαιρέσεις και την επίλυση προβλημάτων. Επεξηγηματικά παραδείγματα, δομημένες μεθοδολογίες, ασκήσεις για εξάσκηση και εντυπωσιακά γραφικά καθιστούν πιο εύκολη και ευχάριστη την καθημερινή μελέτη για τα παιδιά. Με την iScool οι γονείς έχουν το κατάλληλο “εργαλείο” στα χέρια τους για να βοηθήσουν το παιδί στο διάβασμα, με τον κατάλληλο τρόπο και μεθοδολογία!
Α΄ Περίοδος: Θυμάμαι ό,τι έμαθα από τη Γ΄ τάξη – Στο λούνα παρκ, Διαχειρίζομαι αριθμούς ως το 10.000 - Επιτραπέζιο παιχνίδι, Γνωρίζω τους αριθμούς ως το 20.000 - Ταξίδι στο Ορμένιο, Αναλύω και συγκρίνω αριθμούς ως το 20.000 - Παιχνίδια με βελάκια, Μαθαίνω για τα πολύγωνα - Γεωμετρία και ζωγραφική, Οργάνωση δεδομένων και πληροφοριών - Τα παιδιά πηγαίνουν εκδρομή, Αξιολογώ και οργανώνω πληροφορίες -Στο θέατρο, 1η επανάληψη, Προσθέτω και αφαιρώ - Εκδρομή στα Καλάβρυτα, Πολλαπλασιάζω με διάφορους τρόπους - Περίπατος στο άλσος, Επιλύω προβλήματα- Εικονοπροβλήματα, Πολλαπλασιάζω και διαιρώ – Οι μαρκαδόροι του Πέτρου, Διαιρώ με διάφορους τρόπους – Σχολικές δραστηριότητες, Τέλεια και ατελής διαίρεση – Στην παιχνιδούπολη, Διαχειρίζομαι προβλήματα - Στο ζαχαροπλαστείο «Ο Γλύκας», 2η επανάληψη, Θυμάμαι τους δεκαδικούς αριθμούς - Αγοράζουμε αυτοκόλλητα, Νομίσματα και δεκαδικοί αριθμοί - Χαρτονομίσματα, Μετρώ και εκφράζω το μήκος - Μέτρηση μήκους, Μετρώ το βάρος - Ζυγίζοντας τα ζώα, Προσθέτω και αφαιρώ δεκαδικούς αριθμούς (1) – Ο Πέτρος στην υπεραγορά, Προσθέτω και αφαιρώ δεκαδικούς αριθμούς (2) - Στο βιβλιοπωλείο, 3η επανάληψη, Συνοπτικό Α΄ Περιόδου, Κεφάλαια 1-20

Β΄ Περίοδος: Γνωρίζω καλύτερα τους δεκαδικούς - Τα παιδιά σχεδιάζουν και μετρούν, Διαχειρίζομαι δεκαδικούς αριθμούς - Παιχνίδι με στόχους, Υπολογίζω με συμμιγείς και δεκαδικούς – Εικονοπροβλήματα, Διαιρώ με 10, 100, 1000 - Τα γενέθλια της Ηρώς, Επιλύω προβλήματα - Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, Διαχειρίζομαι δεκαδικούς αριθμούς - Παραγγελία αναλώσιμων ειδών, 4η επανάληψη, Γνωρίζω τις παράλληλες και τις τεμνόμενες ευθείες - Η Στέλλα φτιάχνει σκίτσα, Σχεδιάζω κάθετες μεταξύ τους ευθείες -Τα παιδιά σχεδιάζουν, Σχεδιάζω παράλληλες μεταξύ τους ευθείες - Σχέδια στον πίνακα, Διακρίνω το περίγραμμα από την επιφάνεια - Ο πίνακας ανακοινώσεων της τάξης, Μετρώ την επιφάνεια, βρίσκω το εμβαδόν - Υπολογίζουμε το εμβαδόν, Μαθαίνω για τα παραλληλόγραμμα - Ομοιότητες και διαφορές, Υπολογίζω περιμέτρους και εμβαδά - Εργαζόμαστε με επίπεδα σχήματα, Επεξεργάζομαι συμμετρικά σχήματα - Συμμετρία στους πολιτισμούς, 5η επανάληψη, Διαχειρίζομαι αριθμούς ως το 20.000 - Επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, Γνωρίζω τους αριθμούς ως το 100.000 - Γνωρίζουμε την Ελλάδα, Γνωρίζω τους αριθμούς ως το 200.000 -Πληροφορίες από το διαδίκτυο, Διαχειρίζομαι προβλήματα - Το επιτραπέζιο της Στέλλας, Εκτιμώ και υπολογίζω με τον νου - Στατιστικά στοιχεία για τους μαθητές του δημοτικού, Πολλαπλασιάζω και διαιρώ - Αριθμοί - στόχοι, 6η επανάληψη, Συνοπτικό Β΄ Περιόδου, Κεφάλαια 21-40

Η “www.iscool.gr” σας προσφέρει τους εξής τρόπους για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας:


1. Online

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο «Καλάθι Αγορών» σας, πατήστε στο «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία, θα λάβετε e-mail με την επιβεβαίωσή της και, αργότερα, θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της.


2. Τηλεφωνικά

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 211 8000 834. Δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-20:00


3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο info@iscool.gr


4. Fax

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με fax στο 210-5151944

Δείτε επίσης

Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας;
Μοιραστείτε μαζί τη χαρά της συμμετοχής στο διάβασμά τους! Τα βιβλία μας είναι γραμμένα με έξυπνες ασκήσεις, έμπνευση και χρώμα! Βοηθούν και τους γονείς με μεθοδολογία, θεωρία και συμβουλές. Ειδικά για τις πρώτες τάξεις του ∆ημοτικού, σχεδιάσαμε τα βιβλία μας με κέφι και φαντασία, ώστε το διάβασμα να είναι σαν ένα εκπαιδευτικό “παραμύθι”. Προτείνονται ανεπιφύλαχτα και για τις διακοπές, την επανάληψη, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης και την προετοιμασία της επόμενης τάξης!

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία.

Εσείς;

Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.