211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

iSCOOL: Με αξία... που θα φανεί το "2040"

Στην iSCOOL ξεφεύγουμε από τα κλασσικά. Παρουσιάζουμε τα νέα εκπαιδευτικά μας βοηθήματα, για όλες τις τάξεις του Δημοτικού, που ακολουθούν βήμα - βήμα το καθημερινό μάθημα της τάξης. Τα βιβλία μας περιλαμβάνουν ενισχυτικές ασκήσεις, σε συνδυασμό με συνοπτική θεωρία, συμβουλές, μεθοδολογίες επίλυσης και παραδείγματα, ώστε να βοηθούν τον γονέα και το παιδί στο καθημερινό και επαναληπτικό διάβασμα. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε ενεργά σε ένα ελκυστικό περιβάλλον εκπαίδευσης, που βοηθά τους μικρούς μαθητές να αναπτύσσουν την ευφυΐα και τις δεξιότητές τους, διεγείρει την αγάπη των παιδιών για μάθηση και θέτει τις βάσεις για την μελλοντική τους επιτυχία.

Δ' Δημοτικού Γλώσσα Δ Δημοτικού Τεύχος Α 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
Δ' Δημοτικού Γλώσσα Δ Δημοτικού Τεύχος Β 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
Δ' Δημοτικού Μαθηματικά Δ Δημοτικού Τευχ.Α 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
Δ' Δημοτικού Μαθηματικά Δ Δημοτικού Τευχ.Β 8.64€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
Δ' Δημοτικού Δ’ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ - Μαθηματικά “Smart in Math” 28.00€ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ONLINE
Δ' Δημοτικού Δ' -Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΛΥΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ 7.38€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
Δ' Δημοτικού Γ' -Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΛΥΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ 7.38€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ & ONLINE
Ας κάνουμε μία Καλή Αρχή

Τα βιβλία της iSCOOL ακολουθούν βήμα-βήμα το μάθημα του σχολείου. Είναι γραμμένα με έξυπνες ασκήσεις, έμπνευση και χρώμα!

Ειδικά για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, προτείνονται ανεπιφύλαχτα και ως δημιουργικά βιβλία για το καλοκαίρι και την προετοιμασία της επόμενης τάξης!

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία.

Εσείς;

Γνωρίστε την iSCOOL στην Ελλάδα και στην Κύπρο, σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία, στα τμήματα βιβλίου “Σκλαβενίτης” και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας. Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε και να συγκρίνετε. Γνωρίστε την iSCOOL από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας;
Μοιραστείτε μαζί τη χαρά της συμμετοχής στο διάβασμά τους! Τα βιβλία μας είναι γραμμένα με έξυπνες ασκήσεις, έμπνευση και χρώμα! Βοηθούν και τους γονείς με μεθοδολογία, θεωρία και συμβουλές. Ειδικά για τις πρώτες τάξεις του ∆ημοτικού, σχεδιάσαμε τα βιβλία μας με κέφι και φαντασία, ώστε το διάβασμα να είναι σαν ένα εκπαιδευτικό “παραμύθι”. Προτείνονται ανεπιφύλαχτα και για τις διακοπές, την επανάληψη, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης και την προετοιμασία της επόμενης τάξης!

Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.