211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Β’ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ - Μαθηματικά “Smart in Math”

Εκπαιδευτικό προϊόν με 3.000+ ενισχυτικές ασκήσεις. Καλύπτει όλη την ύλη της τάξης. Ακολουθεί βήμα - βήμα το σχολικό βιβλίο. Μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές θέλετε. Για όλες τις συσκευές, παντού μαζί όπου υπάρχει internet! Ιδανικό για την καθημερινή μελέτη, την επανάληψη, τις διακοπές. Το Μέλλον στην εκπαίδευση ξεκινά εδώ... στο ∆ημοτικό!
Άμεσα διαθέσιμο
Προτεινόμενη τιμή καταλόγου: 56.00€ 28.00€
ΚΩ∆ΙΚΟΣ : 102.308
Με ένα απλό e-mail το έχετε σπίτι σας!
Κωδικοί άμεσα για παραγγελίες έως τις 20:00
Τηλεφωνικές Παραγγελίες 10:00-21:00
Το SMART IN MATΗ είναι το σύγχρονο εκπαιδευτικό βοήθημα που λειτουργεί χαλαρά ως παιχνίδι! • Ακολουθεί πιστά την ύλη της κάθε τάξης • Ανακαλύψτε περισσότερες από 3.000 ασκήσεις μαθηματικών να ζωντανεύουν και να διορθώνονται μόνες τους! • Ο μαθητής εξασκείται στα Μαθηματικά με ασκήσεις αντίστοιχες με αυτές του σχολικού βιβλίου. • Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και σας ακολουθεί παντού όπου υπάρχει internet. • Περιέχει και συμβουλές θεωρίας • Με πανεύκολη πλοήγηση, ακολουθεί τα κεφάλαια τα βιβλίου για καθημερινή χρήση. • Επιπλέον, για κάθε κεφάλαιο, περιλαμβάνεται σετ επαναληπτικών σκήσεων για προετοιμασία, επανάληψη, δημιουργική απασχόληση, ή “απλά” οικογενειακό παιχνίδι!

Δείτε επίσης

Έχετε όνειρα για τα παιδιά σας;
Μοιραστείτε μαζί τη χαρά της συμμετοχής στο διάβασμά τους! Τα βιβλία μας είναι γραμμένα με έξυπνες ασκήσεις, έμπνευση και χρώμα! Βοηθούν και τους γονείς με μεθοδολογία, θεωρία και συμβουλές. Ειδικά για τις πρώτες τάξεις του ∆ημοτικού, σχεδιάσαμε τα βιβλία μας με κέφι και φαντασία, ώστε το διάβασμα να είναι σαν ένα εκπαιδευτικό “παραμύθι”. Προτείνονται ανεπιφύλαχτα και για τις διακοπές, την επανάληψη, την πληρέστερη αφομοίωση της γνώσης και την προετοιμασία της επόμενης τάξης!

Μας εμπιστεύονται κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία.

Εσείς;

Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.