211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

iSCOOL blog

Πάω Α΄Δημοτικού με κέφι και φαντασία

Δήμητρα Καραμαούνα
Πάω Α΄Δημοτικού με κέφι και φαντασία

Έφτασε η στιγμή που το παιδί σας αποχαιρετά το Νηπιαγωγείο και θα πάει Πρώτη Δημοτικού; Η μετάβαση είναι μια σημαντική και απαιτητική διαδικασία όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους ίδιους τους γονείς, καθώς αποτελεί μια νέα αρχή που καλούνται να αντιμετωπίσουν και οι δύο πλευρές. Σημαντικό είναι να εντάξουμε τα παιδιά μας στον κόσμο των γραμμάτων και των κανόνων με ευχάριστο και ομαλό τρόπο. Μην μεταφέρετε τα άγχη σας, αλλά καλλιεργήστε την προσμονή και τη χαρά του σε αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής του.

 

Σίγουρα θα αναρωτιέστε πώς μπορείτε να το βοηθήσετε με τα μαθήματα, εάν είναι αρκετά προετοιμασμένο για το Δημοτικό, ποια είναι τα καλύτερα βοηθήματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Είστε τυχεροί γιατί έχω απαντήσεις σε όλες σας τις απορίες!

 

Μια καλή αρχή κάνει τη διαφορά!! Φροντίστε να δώσετε στο παιδί σας την ευκαιρία να θέσει ισχυρές βάσεις που θα καθορίσουν ολόκληρη την ακαδημαϊκή του πορεία!

 

Ένα παιδί είναι έτοιμο να παρακολουθήσει την Α΄Δημοτικού εφόσον γνωρίζει βασικές γνωστικές, μαθηματικές και γλωσσικές έννοιες κι έχει καλλιεργήσει σημαντικές κοινωνικές δεξιότητες για να μπορεί να είναι μέλος μιας ομάδας. Μέσα από την προσχολική σειρά της iSCOOL το παιδί σίγουρα έχει κατακτήσει όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα!

 

Είναι έτοιμο λοιπόν, να προχωρήσει, πάντα με iSCOOLβιβλία, για να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για την Α’ Δημοτικού, να κάνει επανάληψη, να γίνει το πρώτο πρωτάκι!!!

 

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα της iSCOOL αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για παιδιά Α΄ Δημοτικού, που θα βρείτε στο εμπόριο. Ακολουθούν βήμα - βήμα το καθημερινό μάθημα της τάξης και τους μαθησιακούς στόχους, όπως τους ορίζει το Υπουργείο Παιδείας. Η Α’ Δημοτικού αποτελεί μια τάξη που η εξάσκηση παίζει κυρίαρχο ρόλο στην αφομοίωση της γνώσης και θέτει σταθερές βάσεις στην εξελικτική τους πορεία. Μέσα από ενισχυτικές ασκήσεις, συνοπτική θεωρία, συμβουλές, μεθοδολογίες επίλυσης και παραδείγματα, το καθημερινό και επαναληπτικό διάβασμα γίνεται παιχνίδι!

 

Τέσσερα τεύχη για την Α΄Δημοτικού με γνωστικό αντικείμενο τη Γλώσσα και τα Μαθηματικά, είναι ιδανικά για τη δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι, για την επανάληψη, για την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς! Δώστε το έναυσμα στα παιδιά να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη, να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση τους και να αγαπήσουν το διάβασμα, θέτοντας τις σωστές βάσεις για τις επόμενες τάξεις, μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά βοηθήματα της iSCOOL.

H εκπαίδευση θέλει χρώμα και φαντασία, να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να αρέσει πρώτα στα παιδιά! Μην ξεχάσετε να δώσετε στο παιδί σας αυτή την ευκαιρία για γνώση!

Κάντε αυτό το δώρο φέτος το καλοκαίρι όχι μόνο στο παιδί αλλά και σε εσάς!

Προηγούμενο Post 5 tips για την ομαλή επιστροφή στα θρανία
Μαθαίνω, Παίζω, Δημιουργώ στο Νηπιαγωγείο Επόμενο Post
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.