211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

iSCOOL blog

Μια ημερήσια εκδρομή στο πιο κοντινό σας πάρκο/ δάσος

Μαρία Βασιλείου
Μια ημερήσια εκδρομή στο πιο κοντινό σας πάρκο/ δάσος
Παρόλο που το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, ο ήλιος λάμπει και η φύση είναι στα καλύτερά της. Εάν, λοιπόν, δεν έχετε προγραμματίσει κάτι για το Σαββατοκύριακο, σκεφτείτε, ότι είναι η καλύτερη εποχή για πεζοπορία με τα παιδιά στο κοντινότερο δάσος.

Οργανωθείτε από νωρίς
Ετοιμάστε τα πράγματα που θα πάρετε μαζί σας από την προηγούμενη μέρα. Μπορείτε να φτιάξετε με τη βοήθεια των παιδιών τα φαγητά , για να νιώθουν, ότι συμμετέχουν και αυτά σε όλη την προετοιμασία. Επιπλέον, βρείτε τα ρούχα που θα φορέσετε για να μην ψάχνεστε τελευταία στιγμή. Καλό θα ήταν , να είστε όλοι ντυμένοι άνετα με αθλητικά ρούχα και παπούτσια , γιατί το περπάτημα θα σας κουράσει. Προσκαλέστε, αν θέλετε, και άλλα άτομα ή φίλους των παιδιών , καθώς με την παρέα η εκδρομή γίνεται πιο ευχάριστη.

Ξεκινήστε από το πρωί
Για να απολαύσετε την εκδρομή σας, ξυπνήστε νωρίς το πρωί για να φτάσετε στον προορισμό σας και να έχετε στην διάθεσή σας όλη την ημέρα. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας κάντε συχνά διαλείμματα για να θαυμάσετε το τοπίο, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές που κρύβει η φύση, να παίξουν και γενικότερα να χαρούν αυτή τη βόλτα. Μπορείτε να έχετε μαζί σας και ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ιδανικό για εξωτερική χρήση.

Ενθύμια από το δάσος
Μην ξεχάσετε να πάρετε τη φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώσετε το τοπίο αλλά και να βγάλετε όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά σας δημιουργώντας ένα όμορφο αναμνηστικό άλμπουμ. Ακόμα, μια καλή ιδέα είναι να κόψετε πολλά λουλούδια για να δημιουργήσετε μια μοναδική, πολύχρωμη ανθοδέσμη ή ένα στεφάνι, τα οποία θα διακοσμήσετε στο σπίτι.

Καλή διασκέδαση!
Προηγούμενο Post Μια επίσκεψη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Escape rooms για παιδιά: τι είναι, πώς ωφελούν το παιδί, ποιο να διαλέξω; Επόμενο Post
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.