211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

iSCOOL blog

Επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Μαρία Βασιλείου
Επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Είναι Κυριακή, ο ήλιος λάμπει και τί καλύτερο από μια βόλτα εξερεύνησης με τα παιδιά σας στο Αττικό ζωολογικό πάρκο! Με εύκολη πρόσβαση χάρη στην Αττική οδό, μπορείτε να βρεθείτε εύκολα στα Σπάτα και να περάσατε όμορφα εξερευνώντας τη φύση και τα πολυάριθμα ζώα που τόσο λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Μία τεράστια έκταση στρεμμάτων τα τελευταία δεκαεφτά χρόνια, φιλοξενεί περισσότερα από 2.000 ζώα από 350 διαφορετικά είδη: από λεμούριους που τρέχουν ελεύθεροι μέχρι ασιατικούς ελέφαντες!                                                                                              
Στην είσοδο θα βρείτε το φυλλάδιο με τον χάρτη που θα σας βοηθήσει στην περιπλάνησή σας! Αν και είναι σχεδόν αδύνατο να γυρίσετε ολόκληρο το Πάρκο σε μία μέρα αλλά καθόλου ακατόρθωτο, ένα είναι σίγουρο: ότι θα φύγετε εντυπωσιασμένοι  βλέποντας ζώα που δεν είχατε ξαναδεί ποτέ! 

Μπαίνοντας στο χώρο θα παρατηρήσετε πολλά είδη πουλιών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο χώρος αρχικά ξεκίνησε ως Ορνιθολογικό Πάρκο φιλοξενώντας τη τρίτη μεγαλύτερη συλλογή πουλιών στον κόσμο. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε εκατοντάδες ζώα όπως καμήλες, αρκούδες, φλαμίνγκο, στρουθοκάμηλους, κατσίκες, κουνέλια, τίγρεις , λιοντάρια αλλά και τον ξεχωριστό χώρο των  ερπετών με πολλά είδη φιδιών, χελώνες και κροκόδειλους! Την τιμητική τους έχουν τα τέσσερα παιχνιδιάρικα δελφίνια, που σας περιμένουν  να απολαύσετε τα κόλπα τους στην τεράστια πισίνα, παρακολουθώντας τις παραστάσεις συγκεκριμένες ώρες της ημέρας! Επίσης, στον ίδιο χώρο θα δείτε και δυο θαλάσσια λιοντάρια!

Εάν κουραστήκατε από την πολύωρη εξερεύνηση , ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ ή το φαγητό σας στο ZooCafe Restaurant ενώ τα παιδιά θα απολαύσουν το παιχνίδι στην παιδική χαρά!       

Για να θυμάστε αυτή τη μοναδική εμπειρία, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα δώρων που βρίσκεται κοντά στην είσοδο του χώρου και διαθέτει πλούσια αντικείμενα με τις φιγούρες των αγαπημένων σας ζώων!


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο από τις 09:00 π.μ έως τη δύση του ηλίου. Το εισιτήριο για τους ενήλικες κοστίζει 18€, ενώ για τα παιδιά από 3-12 ετών είναι 14€. Τα παιδιά κάτω των 3 ετών μπαίνουν δωρεάν. Το κόστος για τα δελφίνια είναι 3€ επιπλέον κατ’ άτομο. Υπάρχουν ειδικές τιμές για σχολεία, φοιτητές, ανέργους, άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.atticapark.com/

 Καλή σας θέαση και μην ξεχάσετε την φωτογραφική μηχανή!
Προηγούμενο Post Μια υπέροχη βόλτα στο Τατόι
Οικογενειακή μονοήμερη εκδρομή στο Σούνιο Επόμενο Post
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.