211 8000 834

Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

iSCOOL blog

Δείτε τι έγραψαν για εμάς

Δήμητρα Καραμαούνα
Δείτε τι έγραψαν για εμάς


Πολλοί είναι οι αναγνώστες μας που μπήκαν στη διαδικασία να γράψουν για εμάς, να μας δώσουν ανατροφοδότηση και με αυτόν τον τρόπο να μας κάνουν καλύτερους και να μας δώσουν ακόμη ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε με αγάπη και φροντίδα το έργο μας!

 

Διαβάστε κάποια από τα σχόλια που έγραψαν για εμάς:

 

Α. Κ: «Εξαιρετικά! Ασκήσεις που βοηθάνε τον μαθητή, όμορφα χρώματα και σκίτσα. Μπράβο!! Μακάρι να εκδοθεί και με παραγωγή λόγου (εκθέσεις) για κάθε τάξη ξεχωριστά.»

 

ΑΜ. Π: «Τα βιβλία είναι απολύτως κατανοητά και τα παιδιά τα λατρεύουν! Φοβερή δουλειά από τη συγγραφική ομάδα!»


Κ. Π: «Σήμερα παραλάβαμε και των μαθηματικών και πραγματικά ένα έχω να πω: Τα καλύτερα βιβλία,η καλύτερη επανάληψη για τα παιδιά!!!! Έχω ενθουσιαστεί ....πραγματικά!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!»


Ζ. Ο: «Είμαι δασκάλα.. Πήρα το β τεύχος γλώσσας της Α δημοτικού! Καταπληκτικό! Το συστήνω.. 
 

Β. Σ: «Εξαιρετικά!!!Ωραία εικονογράφηση ,κατανοητά ό,τι πρέπει για επιπλέον εξάσκηση του παιδιού!!!»


Ι. Μ: «Άψογα δομημένα βιβλία, με εικονογράφηση που προσελκύει το ενδιαφέρον των παιδιών μας!»

 

Α. Ρ: «Ευγενέστατοι άνθρωποι...!!!Χρήσιμο υλικό με ωραία χρώματα Έξυπνες και δημιουργικές ασκήσεις για τα παιδιά μας!!!Σας ευχαριστούμε πολύ!!»

 

Ε. Β: «Έχει γίνει εκπληκτική δουλειά»

 

Ε. Κ: «Εξαιρετική δουλειά!! Βιβλία καλογραμμένα που βοηθούν τους μαθητές να εμπεδώσουν τη σχολική ύλη.. Εύχομαι να σχεδιαστούν κάποτε και για το Γυμνάσιο. Επίσης τέτοια βιβλία θα ήταν ωραίο να σχεδιαστούν και για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Συγχαρητήρια!!»

 

Χ. Μ: «Εξαιρετική δουλειά, βοηθάει ιδιαίτερα τα παιδιά στο νέο τους ξεκίνημα για τη σχολική χρονιά.Η κόρη μου 1η Δημοτικού, μετά την εξάσκηση στα βιβλία μαθηματικών και γλώσσας κατανοεί πλήρως τα μαθήματα χωρίς καμία δυσκολία..Ευχαριστούμε!»

 

Ε. Λ: «Πολύ καλή δουλειά! Συγχαρητήρια!!!Βοήθησαν πολύ τον μικρό μου. Πήρα τα προσχολικά βιβλία 120 δραστηριότητες για ηλικία 5+ .Ο μικρός ξετρελάθηκε με τις ασκήσεις και ιδιαίτερα με το app!!! Περιμένουμε κι άλλες τέτοιες δημιουργίες. Ευχαριστούμε iSCOOL»

Μ. Κ: «Εξαιρετικά βιβλία! τα χρησιμοποιώ στους μαθητές μου και τα προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ο ενθουσιασμός και η διάθεση να κάνουν τις ασκήσεις ξεπερνά κάθε φαντασία!! σήμα κατατεθέν των βιβλίων είναι τα χρώματα και οι εικόνες τους!! μπράβο σας!! έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά!!!»

 

Π. Ο: «Εξαιρετική προσπάθεια και ευγενέστατο προσωπικό. Αγόρασα τις εκδόσεις για την προσχολική ηλικία 5+ πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή και εξαιρετικά ευχάριστα καλογραμμένα βιβλία, συγχαρητήρια συνεχίστε έτσι!»

 

Ι. Κ: «παρέλαβα μόλις για τις δύο κόρες μου αντίστοιχα! τα έπιασαν κατευθείαν κ ξεκίνησαν! υπέροχη επιλογή για αυτές τις μέρες!!»

 

Π. Ρ: «Ευχαριστούμε για την άψογη εξυπηρέτηση!!Πολύ ωραία τα βιβλία σας, ευκαιρία να αξιοποιήσουμε εποικοδομητικά την καραντίνα.Τα λέμε σύντομα ❤️»

 

Α. Α: «Πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών»

 

Κ. Κ: «Καταπληκτική δουλειά!!Φοβερά βιβλία!!!Τέλεια εξυπηρέτηση πελατών!!!Δυστυχώς δεν γνωρίζω το όνομα της κυρίας που με εξυπηρέτησε για να της πω δημόσια Ευχαριστώ!!!Και το βασικό να μη ξεχνάμε πως αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν να δουλεύουν πάρα τη δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι μας!!!Σας ευχαριστούμε!!!!»

 

Χ. Ζ: «Άριστη εξυπηρέτηση, ευγενέστατη η κοπέλα στο τηλέφωνο, το προτείνω ανεπιφύλακτα.... πολλά μπράβο»

 

Α. Γ: «Πήρα τα β' τεύχη των Μαθηματικών και της Γλώσσας τώρα την περίοδο της καραντίνας για επιπλέον εξάσκηση για το πρωτάκι μου, καθώς και έναβιβλίο για το προνήπιο. Καταπληκτικάβιβλία, εξαιρετικέςασκήσεις, ό,τι πρέπει για να παραμένουμε "σε φόρμα"! Σίγουρα θα σας ξαναπροτιμήσω!»

 

Ε.Θ: «Η καλύτερη αγορά που έκανα για την εκπαίδευση των παιδιών μου. Πάρα πολύ καλογραμμένο, με ασκήσεις, που ενισχύουν τη φαντασία των παιδιών, μέσα από αυτές. Ακολουθεί πιστά την ύλη του βιβλίου του σχολείου, με κάποια επιπλέον τεστάκια να ασκήσεις, που μόνο κακό δεν κάνουν. Τα παιδιά μου ξετρελάθηκαν!»

 

Κ. Γ: «Πήραμε γλώσσα και μαθηματικά της Α δημοτικού! Υπέροχη δουλειά! Μπράβο

 

Ευχαριστούμε πολύ έναν - έναν ξεχωριστά για τα όμορφα και υποστηρικτικά σας λόγια, που μας βοηθούν να συνεχίζουμε, με το ίδιο μεράκι!!!


Προηγούμενο Post Η διαδικασία εγγραφής στο δημοτικό και η λίστα με τα δικαιολογητικά για το έτος 2023-2024
Newsletter
Ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά θέματα και αποκλειστικές προσφορές!
iScool Plato quote
Δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 25€
Καλέστε μας 211 8000 834 για την παραγγελία σας 10:00 - 21:00
Παραγγελίες έως τις 18:00 αποστέλλονται αυθημερόν
info@iscool.gr
Δωρεάν παραλαβή από τα γραφεία μας

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Iscool και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.