Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Smart in Math

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ SMART IN MATH

Τα Μαθηματικά του σχολείου μου, όπως μου αρέσουν!

Διαδραστικές ασκήσεις, animations και όμορφα γραφικά σε ένα μοναδικό online εκπαιδευτικό βοήθημα μαθηματικών.

- Συμβαδίζει με την ύλη της τάξης και το σχολικό βιβλίο, ανά ενότητα και κεφάλαιο.
- Μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές θέλετε, ανά ενότητα ή συνολικά.
- Παρέχεται η θεωρία αυτόματα σε κάθε άσκηση και θέμα σε περίπτωση λάθους.
- Ιδανικό για την καθημερινή μελέτη, την επανάληψη, τις διακοπές...
- Για όλες τις συσκευές : pc , tablet, mobile, όπου υπάρχει περιβάλλον internet.

TO ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ: Παίζω, κάνω κάτι που μου αρέσει, δοκιμάζω τις δυνάμεις μου, καλλιεργώ την ευφυΐα μου, μοιράζομαι στιγμές με τους γονείς μου!

Εδώ Μαθαίνω Μαθηματικά!

Το πιο “έξυπνο” εκπαιδευτικό βοήθημα μαθηματικών είναι εδώ!

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
Η τιμή αφορά στη χρήση του προϊόντος για 2 ημερολογιακά έτη από την ημερομηνία αγοράς.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
Η τιμή αφορά στη χρήση του προϊόντος για 2 ημερολογιακά έτη από την ημερομηνία αγοράς.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
Η τιμή αφορά στη χρήση του προϊόντος για 2 ημερολογιακά έτη από την ημερομηνία αγοράς.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
Η τιμή αφορά στη χρήση του προϊόντος για 2 ημερολογιακά έτη από την ημερομηνία αγοράς.

Το εκπαιδευτικό μας σκεπτικό...

Το Smart in Math είναι το σύγχρονο εκπαιδευτικό βοήθημα Μαθηματικών. Δημιουργήθηκε για να λειτουργεί συμπληρωματικά με τη διδασκαλία του σχολείου, καθώς ακολουθεί πιστά την ύλη της κάθε τάξης.

Το βασικό του πλεονέκτημα; Ενισχύει και ενδυναμώνει αυτά που διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο, αυξάνοντας έτσι τα αποτελέσματα της σχολικής διδασκαλίας.Ανακαλύψτε χιλιάδες φύλλα εργασίας με ασκήσεις πολλαπλής επιλογής, συμπλήρωσης κενών και αντιστοίχισης να ζωντανεύουν και να διορθώνονται μόνες τους! Περιλαμβάνει περισσότερες από 3.000 ασκήσεις σε κάθε τάξη. Ο μαθητής εξασκείται στα Μαθηματικά και εξοικειώνεται με ασκήσεις αντίστοιχες με αυτές του σχολικού βιβλίου, ενώ το όμορφο γραφικό περιβάλλον κάνει τον μαθητή να νιώθει περισσότερο ότι παίζει παρά ότι διαβάζει.

Η μάθηση έρχεται μέσα από την εξάσκηση και αυτή προσφέρεται απλόχερα στο… Smart in Math!

Με το Smart in Math, ο μαθητής δουλεύει με έναν τρόπο ευχάριστο και εποικοδομητικό, χωρίς να του το επιβάλλει κάποιος άλλος. Έχει απεριόριστη πρόσβαση στα Μαθηματικά της τάξης του και μπορεί να το επαναλάβει όσες φορές θέλει στην καθημερινή μελέτη, στις επαναλήψεις ή στις διακοπές.

Το παιδί θα κατανοήσει καλύτερα την ύλη των Μαθηματικών, αποκτώντας έτσι τις βάσεις που είναι απαραίτητες για την επιτυχή του πορεία στις επόμενες τάξεις και στις επόμενες βαθμίδες της εκπαίδευσης.

1. Είναι ένα εκπαιδευτικό βοήθημα Μαθηματικών, που περιέχει χιλιάδες ασκήσεις. Βοηθάει τον μαθητή να κατανοήσει την παράδοση του μαθήματος στο σχολείο και να εμπεδώσει την ύλη της τάξης.

2. Ακολουθεί βήμα – βήμα όλη την ύλη της τάξης. Ο μαθητής μπορεί με λίγα μόλις κλικ να κάνει το μάθημα της ημέρας για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το σχολείο ή να ανατρέξει σε προηγούμενα κεφάλαια για επανάληψη.

3. Το παιδί θα αποκτήσει τον σωστό τρόπο σκέψης και την κατάλληλη μεθοδολογία επίλυσης των ασκήσεων. Στην iScool δεν δίνουμε έτοιμες λύσεις. Για κάθε ερώτηση παρέχεται βοήθεια, που εξηγεί αναλυτικά τον τρόπο σκέψης που πρέπει να ακολουθήσει ο μαθητής για την επίλυσή της. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση της λανθασμένης απάντησης. Στην ανατροφοδότηση που παρέχεται εξηγείται αναλυτικά ο τρόπος σκέψης που πρέπει να ακολουθήσει ο μαθητής για να φτάσει στο σωστό αποτέλεσμα.

4. Το παιδί αποκτά αυτενέργεια στη μάθηση. Ο μαθητής μαθαίνει μόνος του. Γίνεται ενεργό μέλος της μάθησης και αυτόνομος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην εποχή μας, καθώς οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί ζωής αναγκάζουν πολλούς γονείς να μην διαθέτουν τον χρόνο που χρειάζεται για τη μελέτη του παιδιού τους.

5. Ο μαθητής δουλεύει σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με όμορφα χρώματα και γραφικά. Η iScool βάζει τέλος στα ασπρόμαυρα εκπαιδευτικά βοηθήματα, τα οποία προκαλούν δυσφορία στον μαθητή. Καινοτομεί ανοίγοντας τον δρόμο για μια νέα εποχή στην επικρατούσα αντίληψη για τα εκπαιδευτικά βοηθήματα.

6. Αξιοποιεί τις Νέες Τεχνολογίες, κάτι το οποίο επιτάσσει η εποχή μας. Οι εκπαιδευτικοί της iScool εκμεταλλεύτηκαν τα παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία για να δημιουργήσουν το MathGame.Τα όμορφα γραφικά του το κάνουν ελκυστικό για τον μαθητή. Το παιδί θα δουλεύει τόσο ευχάριστα που δε θα καταλαβαίνει πόσο γρήγορα περνάει η ώρα… μαθαίνοντας!

7. Είναι εύχρηστο για το παιδί και τον γονέα. Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε υπάρχει internet.

8. Ο γονιός έχει τη δυνατότητα να αξιολογεί την πορεία του παιδιού του, ανατρέχοντας στα στατιστικά και βλέποντας τις επιδόσεις του παιδιού του ανά ενότητα, αλλά και ανά τύπο ασκήσεων.

Όλα τα παιδιά είναι έξυπνα! Δώστε τους τα εφόδια για να συγκροτήσουν τον δικό τους τρόπο σκέψης και να αναδείξουν το ταλέντο τους…

Το Smart in Math μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως από τον μαθητή, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φορά. Αυτή τη μοναδική δυνατότητα την προσφέρουν οι δύο εκδόσεις που περιλαμβάνονται στο Smart in Math, η short και η long.

- Στη long έκδοση, η ύλη κάθε κεφαλαίου έχει χωριστεί ανά κατηγορία ασκήσεων για περαιτέρω εμβάθυνση και εξάσκηση. Κατά μέσο όρο, κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει 40-60 ερωτήσεις.

- Η short έκδοση περιλαμβάνει περίπου 15-20 ερωτήσεις, που καλύπτουν όλη την ύλη κάθε κεφαλαίου. Tο Smart in Math μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με τη διδασκαλία του σχολείου. Κάθε φορά που τελειώνει η διδασκαλία ενός κεφαλαίου στο σχολείο, ο μαθητής μπορεί να κάνει τη short έκδοση του Smart in Math, για να δει τη συνολική του επίδοση στο κεφάλαιο αυτό, την οποία ο γονιός μπορεί να παρακολουθεί. Σε περίπτωση υψηλής βαθμολογίας, ίσως να μην χρειάζεται περισσότερη εξάσκηση. Εάν, όμως, ο μαθητής δυσκολευτεί σε κάποιο κεφάλαιο, τότε ο γονιός έχει τη δυνατότητα να ελέγξει σε ποιο τύπο ερωτήσεων γίνονται τα περισσότερα λάθη και ο μαθητής να εξασκηθεί στον αντίστοιχο τύπο ερωτήσεων της long έκδοσης.

Πέρα από την καθημερινή χρήση, το Smart in Math προτείνεται και για χρήση τα Σαββατοκύριακα, στις επαναλήψεις, στην προετοιμασία διαγωνισμάτων για το σχολείο και στις διακοπές. Τα Σαββατοκύριακα, ο μαθητής μπορεί να κάνει τις short εκδόσεις των κεφαλαίων που διδάχτηκε όλη την εβδομάδα στο σχολείο, για να διαπιστώσει από τις επιδόσεις του αν έχει κατανοήσει πλήρως την ύλη, να καλύψει τυχόν κενά που θα υπάρχουν και να επιλύσει πιθανές απορίες που θα εμφανιστούν. Οι δύο εκδόσεις, επίσης, διευκολύνουν τον μαθητή στην προετοιμασία του για το διαγώνισμα του σχολείου, αλλά και σε επαναλήψεις της διδακτέας ύλης, καθώς και για δημιουργική απασχόληση την περίοδο των διακοπών.

Κυρίως όμως μέσα από το ευχάριστο περιβάλλον του Smart in Math, ο μικρός μαθητής συνδυάζει μάθηση και διασκέδαση. Αναπτύσσει την αντίληψη, τις γνώσεις και την αυτοπεποίθησή του, ενδιαφέρεται και αγαπά τα Μαθηματικά!

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ

Περιλαμβάνει 2 εκδόσεις:

α. αναλυτική έκδοση που ακολουθεί τα κεφάλαια τα βιβλίου για καθημερινή χρήση,
β. συνοπτική έκδοση για επανάληψη, διακοπές
και “οικογενειακό” παιχνίδι...

Με συμβουλές & θεωρία

Σύντομες βοήθειες θεωρίας (όπου κρίνεται σκόπιμο),
για να βοηθήσουμε τη σκέψη των μικρών μας μαθητών.

Με επιβράβευση!

Ένα “μπράβο” σίγουρα χρειάζεται,
για να τονώσει την αυτοπεποίθηση
των παιδιών!

Ωχ! Λάθος;

Εξηγούμε με σύντομες θεωρίες και επεξηγήσεις,
χωρίς “έτοιμες” λύσεις!

Με σκορ!

Με σκορ και στατιστικά για κάθε ενότητα!
Μπορεί να επαναληφθεί
όσες φορές θέλετε.

Μαζί σας όπου πάτε!

Με τον προσωπικό σας κωδικό, το έχετε
πάντα μαζί σας όπου υπάρχει internet.
Για όλες τις συσκευές.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ iScool ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΑΣ!

Σε συνεργασία με τη “SKAG”, μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρίες στο χώρο του βιβλιοπωλείου, η iScool εξασφαλίζει δυναμική και παρουσία στα βιβλιοπωλεία και την πλέον αξιόπιστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!