Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Λόγοι...

...να εμπιστευτείτε την iScool για την καθημερινή
μελέτη
του παιδιού σας

 

Homocentric circles

Αναπτύσσουμε

τα εκπαιδευτικά μας προϊόντα με μοναδικότητα.

1

Kids studying
Kids studying

2

Archery target
 

Άμεση Κατανόηση

Τα βιβλία "φύλλων εργασίας", το Smart in Math και το "e-HomeWork" είναι δομημένα με τέτοιον τρόπο, ώστε ο μαθητής να κατανοεί εύκολα τις εκφωνήσεις και τα ζητούμενα των ασκήσεων και να ενεργεί αυτόνομα.

Archery target

Ανάλυση θεωρίας

Αναλύονται με συνοπτικό τρόπο τα βασικά σημεία θεωρίας κάθε κεφαλαίου, ως βοήθεια στον μαθητή, χωρίς όμως να παρέχονται "έτοιμες και εύκολες" λύσεις. Ταυτόχρονα, ο γονέας αντιλαμβάνεται το γνωστικό αντικείμενο της ενότητας και το πώς μπορεί να κατευθύνει καλύτερα το παιδί του.

Girl reading book

3

Parent & kid studying

4

Archery target

Έγχρωμα γραφικά

Χρησιμοποιούμε έγχρωμα γραφικά & cartoons, με σκοπό να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του μαθητή, και χρωματικούς κώδικες, ώστε να τον βοηθήσουμε να κατανοήσει ευκολότερα τις έννοιες.

Book

Ύλη σχολικού βιβλίου

Ακολουθούμε την ύλη του σχολικού βιβλίου, σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών και τις μεθοδολογικές οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς.

5

Kids smiling

Σχεδιάζουμε προσεκτικά και έξυπνα τις ασκήσεις μας, δίνοντας αξία στην ιεράρχηση της γνώσης και στην ανάπτυξη της κριτική σκέψης.

No6
Team spirit

Με ομαδικό πνεύμα, θετική ενέργεια και δημιουργική διάθεση προσπαθούμε συνεχώς να αναπτύσσουμε νέους τρόπους μάθησης, ώστε η μελέτη να γίνεται ενδιαφέρουσα και αποδοτικότερη.

No7
No8

Δίνουμε αξία στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, συνδυάζοντας μάθηση και διασκέδαση, σχεδιάζοντας και λειτουργώντας σαν να είμαστε κι εμείς μαθητές.

Mother and kids studying

9

Rocket

Νέες τεχνολογίες

Αξιοποιούμε όλες τις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μέσα για τους σκοπούς της μελέτης και της εκπαίδευσης.

Computers

Δεξιότητες πληροφορικής

Με τα ηλεκτρονικά μας εκπαιδευτικά "εργαλεία" (e-HomeWork & Smart in Math) οι μαθητές εκπαιδεύονται στο γνωστικό αντικείμενο της ύλης του σχολείου. Ταυτόχρονα, όμως, εισάγονται σταδιακά και με ασφάλεια στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους.

10

Iscool girl

11

Οπτικοακουστική μέθοδος

Επιπλέον, η χρήση οπτικοακουστικών μέσων διδασκαλίας, αλλά και γενικότερα η χρήση της νέας τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, υποστηρίζεται σθεναρά από τη σχετική βιβλιογραφία για τα θετικά της αποτελέσματα στην εκπαίδευση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η διαδικασία της μάθησης γίνεται πιο ενεργητική, αυτόνομη και πολύ πιο εύκολα προσαρμόσιμη στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή.

Αναπτύσσουμε, σχεδιάζουμε και αξιολογούμε τα προϊόντα μας σε πραγματικές συνθήκες και αξιολογούμε την ανατροφοδότηση που λαμβάνουμε από τους ίδιους τους μαθητές.

No12
Team spirit

Τα εκπαιδευτικά προϊόντα της iScool μπορούν να αποτελέσουν ένα σπουδαίο εργαλείο μάθησης για τους μαθητές, αλλά και ένα χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για τους ίδιους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

No13
No14

Πορευόμαστε και λειτουργούμε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, συνεισφέροντας στα κοινωνικά δρώμενα, με δωρεές σε σχολεία απομακρυσμένων νησιών και φιλανθρωπικές οργανώσεις, με σεβασμό στο παιδί και στο κοινωνικό σύνολο.

Νέο & ΜΟΝΑΔΙΚΟ !
Η ψυχαγωγία συναντά τα μαθηματικά...
Το νέο Smart in Math για το παιδί
και την οικογένεια...

Iscool Robot