Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

E-Homework

Συχνές ερωτήσεις

e-ΗomeWork. Τι είναι;

Αναμφίβολα, έχουμε μπει πλέον στην ψηφιακή εποχή. Γι’ αυτό στην iScool “ζωντανεύουμε” τα σχολικά βιβλία και να τους δίνουμε “φωνή”.

Πλέον ο μαθητής έχει έναν “ψηφιακό δάσκαλο” στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο. Μπορεί να μελετάει με τον δικό του ρυθμό, να επαναλαμβάνει το μάθημα όσες φορές θέλει και να ελέγχει τις απαντήσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου και του τετραδίου εργασιών.

Η κάθε ενότητα παρουσιάζεται οπτικοακουστικά (με εικόνα και ήχο) από έμπειρους εκπαιδευτικούς, έτσι ώστε ο μαθητής να βλέπει και να ακούει το μάθημα της ημέρας (και τις επαναληπτικές ενότητες) όσες φορές θέλει. Επίσης, η ίδια οπτικοακουστική παρουσίαση ακολουθείται και για το τετράδιο εργασιών, όπου ο μαθητής μπορεί να δει και να ακούσει αναλυτικά όλες τις ασκήσεις και τις λύσεις με ταυτόχρονη αναφορά στην αντίστοιχη θεωρία. Η οπτική ανάλυση της θεωρίας και των ασκήσεων εξελίσσεται παράλληλα και ταυτόχρονα με την ακουστική ανάλυση, συνδυάζοντας έτσι τα οφέλη του οπτικού με εκείνα του ακουστικού τύπου μάθησης.

Ο μαθητής συνδέεται στην ψηφιακή πλατφόρμα, όπου, μέσω ενός ασφαλούς συστήματος πλοήγησης, μπορεί να βρει το μάθημα της ημέρας ή να κάνει επανάληψη, να ακούσει τη θεωρία, τις ασκήσεις και τις δραστηριότητες, όσες φορές θέλει.

Κάθε μαθητής είναι μοναδικός! Με το e-HomeWork προσπαθήσαμε να "φέρουμε" στο σπίτι τον δάσκαλο της τάξης που μιλάει, εξηγεί, γράφει στον πίνακα και αναπτύσσει σταδιακά τον τρόπο σκέψης και λύσης των ασκήσεων. Σε συνδυασμό με την καθοδήγηση του γονέα, μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο “εργαλείο” στην εκπαιδευτική διαδικασία του δημοτικού, στη δομημένη ιεράρχηση και ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και αντίληψης του μαθητή.

 

Οι γονείς ρωτούν:

Μπορώ να ελέγχω τις επιδόσεις του παιδιού μου;
Και αν δεν καταλάβει κάτι ή έχει ασκήσεις από φυλλάδιο;
Παίζει ήδη αρκετές ώρες στον υπολογιστή. Μήπως δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή και για διάβασμα;
Τι διαφορά έχει από ένα έντυπο βοήθημα;
Το παιδί μου δεν έχει όρεξη για διάβασμα, πώς θα το βοηθήσετε;
Βοηθά η μέθοδος αυτή τους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες;
Μήπως είναι πολύ μικρό το παιδί για να χρειαστεί βοήθεια στα μαθήματά του;
Το ίδιο είναι να γίνεται το μάθημα χωρίς την παρουσία εκπαιδευτικού;
Και γιατί να μην κάνω στο παιδί μου φροντιστήριο ή ιδιαίτερο;
Και εάν θέλω να το δω live;