Close
Αναζήτηση
Filters
e-

HomeWork
Ένας “δάσκαλος” στο σπίτι

ΦΥΣΙΚΗ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 • Οπτικοακουστική Μέθοδος Μελέτης (εικόνα και ήχος).
 • Περιλαμβάνει όλη την ύλη του βιβλίου & του τετραδίου εργασιών του σχολείου.
 • Θεωρία σε μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων.
 • Διδασκαλία των δραστηριοτήτων, των πειραμάτων και των εργασιών για το σπίτι.
 • 50+ λυμένες ασκήσεις προετοιμασίας για τα Πειραματικά Γυμνάσια
 • 1.800+ σελίδες μαθήματος.

Στο e-HomeWork - Φυσική έχουμε αναλύσει τη θεωρία του μαθήματος σε μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων. Επισημαίνουμε με χρώμα τις πιο σημαντικές λέξεις και προσπαθούμε να κάνουμε πιο κατανοητό το μάθημα χρησιμοποιώντας εικόνες που σχετίζονται με την ύλη κάθε κεφαλαίου.

Σε κάθε φύλλο εργασίας του τετραδίου εργασιών του σχολείου, δίνουμε αναλυτικές απαντήσεις τόσο στις δραστηριότητες όσο και στις εργασίες για το σπίτι. Όσον αφορά τα πειράματα, εξηγούμε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο μαθητής για να κατανοήσει τα φυσικά φαινόμενα.

Όπως και σε όλα τα μαθήματα του e-HomeWork, ο μαθητής μπορεί να σταματήσει τη διδασκαλία του μαθήματος σε όποιο σημείο επιθυμεί, αλλά και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, ώστε να μπορέσει να μελετήσει με τον δικό του ρυθμό αφομοίωσης.

Μηνιαία Συνδρομή
10,00€
7,00€
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 306.501
Συνδρομή 3 μηνών
25,80€
18,00€
(6,00 € / μήνα)
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 306.503
Συνδρομή 6 μηνών
40,80€
28,50€
(4,75 € / μήνα)
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 306.506

Στο e-HomeWork - Φυσική έχουμε αναλύσει τη θεωρία του μαθήματος σε μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων. Επισημαίνουμε με χρώμα τις πιο σημαντικές λέξεις και προσπαθούμε να κάνουμε πιο κατανοητό το μάθημα χρησιμοποιώντας εικόνες που σχετίζονται με την ύλη κάθε κεφαλαίου.

Σε κάθε φύλλο εργασίας του τετραδίου εργασιών του σχολείου, δίνουμε αναλυτικές απαντήσεις τόσο στις δραστηριότητες όσο και στις εργασίες για το σπίτι. Όσον αφορά τα πειράματα, εξηγούμε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο μαθητής για να κατανοήσει τα φυσικά φαινόμενα.

Όπως και σε όλα τα μαθήματα του e-HomeWork, ο μαθητής μπορεί να σταματήσει τη διδασκαλία του μαθήματος σε όποιο σημείο επιθυμεί, αλλά και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, ώστε να μπορέσει να μελετήσει με τον δικό του ρυθμό αφομοίωσης.

1η Ενότητα Ενέργεια: Πηγές ενέργειας - Σχεδόν όλη η ενέργεια προέρχεται από τον Ήλιο - Πετρέλαιο: από το υπέδαφος στο σπίτι μας - Επεξεργασία του αργού πετρελαίου - Το πετρέλαιο ως πηγή ενέργειας - Το πετρέλαιο ως πρώτη ύλη - Ορυκτοί άνθρακες: ένα πολύτιμο στερεό - Οι ορυκτοί άνθρακες ως πηγή ενέργειας - Φυσικό αέριο: ένα πολύτιμο αέριο - Το φυσικό αέριο ως πηγή ενέργειας - Ανανεώσιμες και μη πηγές ενέργειας - Οικονομία ενέργειας - Το παιχνίδι της ενέργειας.

2η Ενότητα Θερμοκρασία - Θερμότητα.

3η Ενότητα Έμβια - Άβια: Μετάδοση της θερμότητας με αγωγή - Μεταφορά της θερμότητας με ρεύματα - Διάδοση της θερμότητας με ακτινοβολία.

4η Ενότητα Φυτά: Χαρακτηριστικά της ζωής - Το κύτταρο.

5η Ενότητα Ζώα: Φωτοσύνθεση - Αναπνοή - Διαπνοή.

6η Ενότητα Οικοσυστήματα: Ασπόνδυλα - Σπονδυλωτά - Θηλαστικά - Προσαρμογή των ζώων στο περιβάλλον - Τροφικές αλυσίδες και τροφικά πλέγματα - Οικοσυστήματα και άνθρωπος.

7η Ενότητα Αναπνευστικό σύστημα: Η αναπνοή - Αναπνοή και υγεία.

8η Ενότητα Κυκλοφορικό σύστημα: Η καρδιά - Μικρή και μεγάλη κυκλοφορία - Το αίμα.

9η Ενότητα Ηλεκτρομαγνητισμός: Ο μαγνήτης - Από τον ηλεκτρισμό στο μαγνητισμό - Από το μαγνητισμό στον ηλεκτρισμό.

10η Ενότητα Φως: Διάθλαση - Χρώματα - Μάτι.

11η Ενότητα Οξέα - Βάσεις - Άλατα: Στα ίχνη των οξέων, των βάσεων και των αλάτων - Τα οξέα και οι βάσεις στην καθημερινή ζωή.

12η Ενότητα Μεταδοτικές ασθένειες: Μικρόβια - Πρόληψη και αντιμετώπιση ασθενειών.

13η Ενότητα Αναπαραγωγικό σύστημα: Η αρχή της ζωής - Η ανάπτυξη του εμβρύου.

Προδιαγραφές προϊόντων
IsHomework [NULL]
Purple Book

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

Φυσική (Βιβλίο Θεωρίας)

Φυσική (Τετράδιο Ασκήσεων)

Πτυχίο / Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Η διδασκαλία της τάξης
στον υπολογιστή

Με το e-HomeWork προσπαθήσαμε να «φέρουμε» στο σπίτι τον δάσκαλο της τάξης που μιλάει, εξηγεί, γράφει στον πίνακα και αναπτύσσει σταδιακά τον τρόπο σκέψης και λύσης των ασκήσεων.

Πλέον ο μαθητής έχει έναν “ψηφιακό δάσκαλο” στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο.

Μπορεί να μελετάει με τον δικό του ρυθμό, να επαναλαμβάνει το μάθημα όσες φορές θέλει και να ελέγχει τις απαντήσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου και του τετραδίου εργασιών.

Γιατί η μελέτη πρέπει να είναι ευχάριστη!

Οπτικοακουστικό υλικό

Το κάθε μάθημα αναλύεται και παρουσιάζεται οπτικοακουστικά (με εικόνα και ήχο) και αναπτύσσεται βήμα-βήμα.

Όμορφα γραφικά, εκφώνηση των μαθημάτων από έμπειρους εκπαιδευτικούς και ένα εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης συνθέτουν ένα πλήρες εργαλείο μελέτης για τον μαθητή του Δημοτικού...

Ιδανικό για την κάλυψη των μαθησιακών κενών του μαθητή, ώστε να μπορεί να ακολουθεί τους ρυθμούς της τάξης.

Αυτονομία & έλεγχος

Το κάθε παιδί είναι μοναδικό και έχει τους δικούς του ρυθμούς μάθησης και αφομοίωσης. Με το e-HomeWork, o μαθητής ακολουθεί τον δικό του ρυθμό μάθησης.

Παρέχονται στατιστικά, ώστε ο γονέας να έχει πλήρη έλεγχο της μελέτης του παιδιού του.

Ταυτόχρονα, ο γονέας μπορεί να κατανοήσει και ο ίδιος καλύτερα τη διδακτέα ύλη και να βοηθήσει το παιδί του στη μελέτη στο σπίτι.

Σε κάθε περίπτωση, το e-HomeWork είναι εδώ για να υποστηρίξει τη μελέτη στο σπίτι, όποτε χρειαστεί...

Οι γονείς ρωτούν...

 
 • Τα προγράμματα συνδρομής μας είναι σχεδιασμένα, ώστε να παρέχουν ευελιξία στον χρόνο χρήσης και να παρέχουν εκπαιδευτικές λύσεις τη στιγμή που χρειάζεται. Έτσι η μηνιαία μας συνδρομή είναι ιδανική για δοκιμαστική περίοδο, ώστε να αξιολογήσετε την ανταπόκριση του παιδιού ή για να καλύψετε έκτακτες ανάγκες (όπως κάποια ασθένεια του παιδιού ή απουσία του δασκάλου, επαναλήψη στο τέλος της περιόδου ή προετοιμασία για την επόμενη τάξη). Τα υπόλοιπα προγράμματα είναι σχεδιασμένα, ώστε να παρέχουν ευελιξία και να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας ανάλογα με τη λήξη του σχολικού έτους.

 • Η σωστή αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στη μαθησιακή διαδικασία έχει πολλαπλά οφέλη για τον μαθητή. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, πέρα από το γεγονός πως αποτελεί ένα ελκυστικό περιβάλλον μάθησης, εξάπτοντας το ενδιαφέρον των μαθητών, προσφέρει μια πληθώρα εργαλείων και οπτικοακουστικών μέσων που, αναμφισβήτητα, συντελούν στην αποδοτικότερη μελέτη του παιδιού και στην ευκολότερη αφομοίωση και κατανόηση της γνώσης. Άλλωστε, όπως πολλές έρευνες έχουν δείξει, η χρήση των νέων τεχνολογιών μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό κάθε τύπο μαθητή, όπως και τους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, καθώς υποστηρίζει όλους τους τύπους μάθησης (οπτικός, ακουστικός, κιναισθητικός) και το κάθε παιδί έχει τη δυνατότητα πλέον να μελετάει με τους δικούς του ρυθμούς σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Με τις νέες τεχνολογίες, εξάπτουμε το ενδιαφέρον των μαθητών και τους διευκολύνουμε στην κατανόηση και την αφομοίωση των πληροφοριών, ώστε να κάνουμε τη μελέτη στο σπίτι αποτελεσματικότερη.

 • Το e-HomeWork έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμα και οι μαθητές των μικρών τάξεων του δημοτικού να μπορούν να το χειρίζονται αυτόνομα. Για να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες χρήσης και περιήγησης στην πλατφόρμα της iScool, πατήστε εδώ.

 • Το e-HomeWork έχει αναπτυχθεί ώστε να λειτουργεί σε όλες τις συσκευές. Προτείνουμε, βέβαια, να αποφεύγεται η χρήση σε κινητά τηλέφωνα, καθώς το μέγεθος της οθόνης είναι αρκετά μικρό. Σε περίπτωση μη ομαλής λειτουργίας, θα χρειαστεί να “εγκαταστήσετε” κάποια πρόσθετα προγράμματα ή browser (εάν πρόκειται για tablet ή κινητό).
  Αναλυτικές οδηγίες ανά λειτουργικό σύστημα, συσκευή και browser θα βρείτε εδώ.
  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα, στο 211 8000 834 (ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00).

Στην iScool αναζητούμε διαρκώς την ποιοτικότερη ενασχόληση του ίδιου του μαθητή. Δουλεύουμε με μεθοδικότητα στον σχεδιασμό των ασκήσεων, με σύγχρονες ιδέες και πάνω απ’ όλα με την άποψη ότι η μελέτη των παιδιών θέλει κέφι, χρώμα και φαντασία.

Αυτή η σειρά βιβλίων μπορεί να αποτελέσει ένα βοηθητικό εργαλείο στα χέρια των γονέων, με σκοπό να στηρίξουν τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα και να εμπεδώσουν την ύλη. Επεξηγηματικά παραδείγματα, δομημένη μεθοδολογία, ποικιλία ασκήσεων για εξάσκηση και εντυπωσιακά γραφικά καθιστούν πιο ευχάριστη την καθημερινή μελέτη για τα παιδιά. Ταυτόχρονα, οι γονείς έχουν το κατάλληλο “εργαλείο” στα χέρια τους για να κατανοήσουν και οι ίδιοι, όχι μόνο το “τι” πρέπει να μάθει το παιδί σε κάθε κεφάλαιο, αλλά και το “πώς”.

Μπορείτε επίσης να δείτε το e-homework “ζωντανά”
με μία επίσκεψη στην iScool: Κάθε Σάββατο 10:00-14:00.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

*
*
*
*
*

Τα πεδία με (*) πρέπει να συμπληρωθούν


Ηρούς 4, Τ.Κ. 10442, Αθήνα