Close
Αναζήτηση
Filters
e-

HomeWork
Ένας “δάσκαλος” στο σπίτι

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 • Ψηφιακή Μέθοδος Μελέτης.
 • Οπτικοακουστικό υλικό (εικόνα και ήχος).
 • Περιλαμβάνει όλη την ύλη του βιβλίου & του τετραδίου εργασιών του σχολείου.
 • Ανάλυση θεωρίας και επίλυση των ασκήσεων.
 • Εκφωνήσεις από έμπειρους εκπαιδευτικούς.
 • 1.600+ σελίδες μαθήματος.

Στο e-HomeWork - Μελέτη Περιβάλλοντος έχουμε συγκεντρώσει συνοπτικά τη θεωρία που πρέπει να μάθει ο μαθητής σε κάθε κεφάλαιο σε μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων. Οι πληροφορίες των σχολικών βιβλίων δεν αρκούν για να απαντήσει ο μαθητής τις δραστηριότητες, οι οποίες προϋποθέτουν γενικότερες γνώσεις και έρευνα στο διαδίκτυο. Για τον λόγο αυτό, έχουμε δώσει ενδεικτικές απαντήσεις και οδηγίες με τις οποίες μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να δομήσει τις δικές του απαντήσεις και να αναπτύξει τον δικό του τρόπο σκέψης.

Ο μαθητής μπορεί να σταματήσει την παράδοση του μαθήματος σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί αλλά και να συνεχίσει από εκεί που ήταν, ώστε να μπορέσει να μελετήσει με τον δικό του ρυθμό. Τέλος, όσες εργασίες πρέπει να γίνουν στο σχολείο ή αναφέρονται σε κατασκευές τις αφήνουμε αναπάντητες, για να μπορέσουν οι μαθητές να μάθουν να δουλεύουν ομαδικά.

Μηνιαία Συνδρομή
10,00€
7,00€
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 304.401
Συνδρομή 3 μηνών
25,80€
18,00€
(6,00 € / μήνα)
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 304.403
Συνδρομή 6 μηνών
40,80€
28,50€
(4,75 € / μήνα)
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 304.406

Στο e-HomeWork - Μελέτη Περιβάλλοντος έχουμε συγκεντρώσει συνοπτικά τη θεωρία που πρέπει να μάθει ο μαθητής σε κάθε κεφάλαιο σε μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων. Οι πληροφορίες των σχολικών βιβλίων δεν αρκούν για να απαντήσει ο μαθητής τις δραστηριότητες, οι οποίες προϋποθέτουν γενικότερες γνώσεις και έρευνα στο διαδίκτυο. Για τον λόγο αυτό, έχουμε δώσει ενδεικτικές απαντήσεις και οδηγίες με τις οποίες μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να δομήσει τις δικές του απαντήσεις και να αναπτύξει τον δικό του τρόπο σκέψης.

Ο μαθητής μπορεί να σταματήσει την παράδοση του μαθήματος σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί αλλά και να συνεχίσει από εκεί που ήταν, ώστε να μπορέσει να μελετήσει με τον δικό του ρυθμό. Τέλος, όσες εργασίες πρέπει να γίνουν στο σχολείο ή αναφέρονται σε κατασκευές τις αφήνουμε αναπάντητες, για να μπορέσουν οι μαθητές να μάθουν να δουλεύουν ομαδικά.

1η Ενότητα Ελλάδα - Τόπος: Πρώτη γνωριμία με την Ελλάδα - Γνωρίζουμε καλύτερα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας - Το γεωγραφικό διαμέρισμα όπου ζούμε - Πολιτικός χάρτης της Ελλάδας: Μια άλλη ματιά στα γεωγραφικά διαμερίσματα - Ο τόπος μας: Τα φυσικά χαρακτηριστικά του - Ο τόπος μας: Ο τρόπος ζωής άλλοτε και τώρα - Ο τόπος μας: Μέρη με ιστορία. Καταγράφουμε τις πηγές μας - Σημαντικά έργα - Πώς κατασκευάζεται ένα έργο - Πώς ένα σημαντικό έργο αλλάζει τη ζωή μας;

2η Ενότητα Πολιτισμός: Ο πολιτισμός των Ελλήνων - H παράδοσή μας: Όσα «έφτασαν» σε μας από παλιά - Ένας διάλογος με τον πολιτισμό - Θρησκευτικά μνημεία στον τόπο μας - Από πολιτισμό σε πολιτισμό - Αθλητισμός και πολιτισμός.

3η Ενότητα Φυσικό Περιβάλλον και Προστασία: Οικοσυστήματα της Ελλάδας - Οικοσυστήματα του τόπου μας - Σπονδυλωτά και ασπόνδυλα ζώα - Διαδρομές της γύρης, ταξίδια των σπόρων. Ο πολλαπλασιασμός των φυτών - Εμείς και το περιβάλλον σήμερα - H ρύπανση του αέρα - Απορρίμματα: υπάρχουν λύσεις! - Το νερό, πολύτιμες σταγόνες - Θέλουμε καθαρές θάλασσες και ακτές! - Τα δάση εκπέμπουν σήμα κινδύνου - Το πράσινο στις πόλεις - Ζώα που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν.

4η Ενότητα Οικονομία και Επαγγέλματα: Εργαζόμαστε όλοι! - Επαγγέλματα της στεριάς και της θάλασσας - Βιομηχανία και επαγγέλματα - Επαγγέλματα που προσφέρουν υπηρεσίες - Πολλά επαγγέλματα, ένα προϊόν.

5η Ενότητα Άτομο - Άνθρωπος: Το σώμα μας - Φροντίζω το σώμα μου.

6η Ενότητα Φυσικές Επιστήμες: Αναμειγνύουμε υλικά - Πώς διαχωρίζουμε το μείγματα; - Πώς μετράμε τη θερμοκρασία των σωμάτων; - Πού υπάρχει αέρας; - Πάγος, νερό, υδρατμοί: Τι μένει ίδιο, τι αλλάζει; - Το φως ταξιδεύει... και «συναντά» σώματα.

7η Ενότητα Επικοινωνία και Ενημέρωση: Διαφορετικοί λαοί, διαφορετικές γλώσσες - Διαβάζουμε εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία - Ακούμε ραδιόφωνο, παρακολουθούμε τηλεόραση - Νέοι «δρόμοι» επικοινωνίας και ενημέρωσης - Ενημερωνόμαστε με πολλούς τρόπους - Γινόμαστε μικροί ερευνητές.

Προδιαγραφές προϊόντων
IsHomework [NULL]
Purple Book

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

Μελέτη Περιβάλλοντος (Βιβλίο Θεωρίας)

Μελέτη Περιβάλλοντος (Τετράδιο Ασκήσεων)

Πτυχίο / Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Η διδασκαλία της τάξης
στον υπολογιστή

Με το e-HomeWork προσπαθήσαμε να «φέρουμε» στο σπίτι τον δάσκαλο της τάξης που μιλάει, εξηγεί, γράφει στον πίνακα και αναπτύσσει σταδιακά τον τρόπο σκέψης και λύσης των ασκήσεων.

Πλέον ο μαθητής έχει έναν “ψηφιακό δάσκαλο” στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο.

Μπορεί να μελετάει με τον δικό του ρυθμό, να επαναλαμβάνει το μάθημα όσες φορές θέλει και να ελέγχει τις απαντήσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου και του τετραδίου εργασιών.

Γιατί η μελέτη πρέπει να είναι ευχάριστη!

Οπτικοακουστικό υλικό

Το κάθε μάθημα αναλύεται και παρουσιάζεται οπτικοακουστικά (με εικόνα και ήχο) και αναπτύσσεται βήμα-βήμα.

Όμορφα γραφικά, εκφώνηση των μαθημάτων από έμπειρους εκπαιδευτικούς και ένα εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης συνθέτουν ένα πλήρες εργαλείο μελέτης για τον μαθητή του Δημοτικού...

Ιδανικό για την κάλυψη των μαθησιακών κενών του μαθητή, ώστε να μπορεί να ακολουθεί τους ρυθμούς της τάξης.

Αυτονομία & έλεγχος

Το κάθε παιδί είναι μοναδικό και έχει τους δικούς του ρυθμούς μάθησης και αφομοίωσης. Με το e-HomeWork, o μαθητής ακολουθεί τον δικό του ρυθμό μάθησης.

Παρέχονται στατιστικά, ώστε ο γονέας να έχει πλήρη έλεγχο της μελέτης του παιδιού του.

Ταυτόχρονα, ο γονέας μπορεί να κατανοήσει και ο ίδιος καλύτερα τη διδακτέα ύλη και να βοηθήσει το παιδί του στη μελέτη στο σπίτι.

Σε κάθε περίπτωση, το e-HomeWork είναι εδώ για να υποστηρίξει τη μελέτη στο σπίτι, όποτε χρειαστεί...

Οι γονείς ρωτούν...

 
 • Τα προγράμματα συνδρομής μας είναι σχεδιασμένα, ώστε να παρέχουν ευελιξία στον χρόνο χρήσης και να παρέχουν εκπαιδευτικές λύσεις τη στιγμή που χρειάζεται. Έτσι η μηνιαία μας συνδρομή είναι ιδανική για δοκιμαστική περίοδο, ώστε να αξιολογήσετε την ανταπόκριση του παιδιού ή για να καλύψετε έκτακτες ανάγκες (όπως κάποια ασθένεια του παιδιού ή απουσία του δασκάλου, επαναλήψη στο τέλος της περιόδου ή προετοιμασία για την επόμενη τάξη). Τα υπόλοιπα προγράμματα είναι σχεδιασμένα, ώστε να παρέχουν ευελιξία και να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας ανάλογα με τη λήξη του σχολικού έτους.

 • Η σωστή αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στη μαθησιακή διαδικασία έχει πολλαπλά οφέλη για τον μαθητή. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, πέρα από το γεγονός πως αποτελεί ένα ελκυστικό περιβάλλον μάθησης, εξάπτοντας το ενδιαφέρον των μαθητών, προσφέρει μια πληθώρα εργαλείων και οπτικοακουστικών μέσων που, αναμφισβήτητα, συντελούν στην αποδοτικότερη μελέτη του παιδιού και στην ευκολότερη αφομοίωση και κατανόηση της γνώσης. Άλλωστε, όπως πολλές έρευνες έχουν δείξει, η χρήση των νέων τεχνολογιών μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό κάθε τύπο μαθητή, όπως και τους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, καθώς υποστηρίζει όλους τους τύπους μάθησης (οπτικός, ακουστικός, κιναισθητικός) και το κάθε παιδί έχει τη δυνατότητα πλέον να μελετάει με τους δικούς του ρυθμούς σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Με τις νέες τεχνολογίες, εξάπτουμε το ενδιαφέρον των μαθητών και τους διευκολύνουμε στην κατανόηση και την αφομοίωση των πληροφοριών, ώστε να κάνουμε τη μελέτη στο σπίτι αποτελεσματικότερη.

 • Το e-HomeWork έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμα και οι μαθητές των μικρών τάξεων του δημοτικού να μπορούν να το χειρίζονται αυτόνομα. Για να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες χρήσης και περιήγησης στην πλατφόρμα της iScool, πατήστε εδώ.

 • Το e-HomeWork έχει αναπτυχθεί ώστε να λειτουργεί σε όλες τις συσκευές. Προτείνουμε, βέβαια, να αποφεύγεται η χρήση σε κινητά τηλέφωνα, καθώς το μέγεθος της οθόνης είναι αρκετά μικρό. Σε περίπτωση μη ομαλής λειτουργίας, θα χρειαστεί να “εγκαταστήσετε” κάποια πρόσθετα προγράμματα ή browser (εάν πρόκειται για tablet ή κινητό).
  Αναλυτικές οδηγίες ανά λειτουργικό σύστημα, συσκευή και browser θα βρείτε εδώ.
  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα, στο 211 8000 834 (ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00).

Στην iScool αναζητούμε διαρκώς την ποιοτικότερη ενασχόληση του ίδιου του μαθητή. Δουλεύουμε με μεθοδικότητα στον σχεδιασμό των ασκήσεων, με σύγχρονες ιδέες και πάνω απ’ όλα με την άποψη ότι η μελέτη των παιδιών θέλει κέφι, χρώμα και φαντασία.

Αυτή η σειρά βιβλίων μπορεί να αποτελέσει ένα βοηθητικό εργαλείο στα χέρια των γονέων, με σκοπό να στηρίξουν τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα και να εμπεδώσουν την ύλη. Επεξηγηματικά παραδείγματα, δομημένη μεθοδολογία, ποικιλία ασκήσεων για εξάσκηση και εντυπωσιακά γραφικά καθιστούν πιο ευχάριστη την καθημερινή μελέτη για τα παιδιά. Ταυτόχρονα, οι γονείς έχουν το κατάλληλο “εργαλείο” στα χέρια τους για να κατανοήσουν και οι ίδιοι, όχι μόνο το “τι” πρέπει να μάθει το παιδί σε κάθε κεφάλαιο, αλλά και το “πώς”.

Μπορείτε επίσης να δείτε το e-homework “ζωντανά”
με μία επίσκεψη στην iScool: Κάθε Σάββατο 10:00-14:00.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

*
*
*
*
*

Τα πεδία με (*) πρέπει να συμπληρωθούν


Ηρούς 4, Τ.Κ. 10442, Αθήνα