Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters
e-

HomeWork
Ένας “δάσκαλος” στο σπίτι

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 • Ψηφιακή Μέθοδος Μελέτης.
 • Οπτικοακουστικό υλικό (εικόνα και ήχος).
 • Περιλαμβάνει όλη την ύλη του βιβλίου & του τετραδίου εργασιών του σχολείου.
 • Ανάλυση θεωρίας και επίλυση των ασκήσεων.
 • Εκφωνήσεις από έμπειρους εκπαιδευτικούς.
 • 800+ σελίδες μαθήματος.

Στη Μελέτη Περιβάλλοντος έχουμε συγκεντρώσει συνοπτικά τη θεωρία που πρέπει να μάθει ο μαθητής σε κάθε κεφάλαιο. Οι ασκήσεις του βιβλίου και του τετραδίου εργασιών δεν μπορούν να απαντηθούν από το κείμενο που περιλαμβάνει κάθε κεφάλαιο και για τον λόγο αυτό έχουμε δώσει ενδεικτικές απαντήσεις, με τις οποίες μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να δομήσει τις δικές του απαντήσεις και να αναπτύξει τον δικό του τρόπο σκέψης.

Μπορεί να ακούσει την ανάλυσή τους όσες φορές επιθυμεί, ώστε να κατανοήσει πλήρως τον τρόπο επίλυσης που πρέπει να ακολουθήσει. Μπορεί να σταματήσει την παράδοση του μαθήματος σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί και να συνεχίσει από εκεί που ήταν, ώστε να μπορέσει να μελετήσει με τον δικό του ρυθμό αφομοίωσης. Τέλος, όσες εργασίες αναφέρονται σε κατασκευές ή πρέπει να γίνουν στο σχολείο τις αφήνουμε αναπάντητες για να μπορέσουν οι μαθητές να δουλέψουν σε ομάδες.

Μηνιαία Συνδρομή
10,00€
7,00€
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 303.401
Συνδρομή 3 μηνών
25,80€
18,00€
(6,00 € / μήνα)
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 303.403
Συνδρομή 6 μηνών
40,80€
28,50€
(4,75 € / μήνα)
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΚΩΔΙΚΟΣ: 303.406

Στη Μελέτη Περιβάλλοντος έχουμε συγκεντρώσει συνοπτικά τη θεωρία που πρέπει να μάθει ο μαθητής σε κάθε κεφάλαιο. Οι ασκήσεις του βιβλίου και του τετραδίου εργασιών δεν μπορούν να απαντηθούν από το κείμενο που περιλαμβάνει κάθε κεφάλαιο και για τον λόγο αυτό έχουμε δώσει ενδεικτικές απαντήσεις, με τις οποίες μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να δομήσει τις δικές του απαντήσεις και να αναπτύξει τον δικό του τρόπο σκέψης.

Μπορεί να ακούσει την ανάλυσή τους όσες φορές επιθυμεί, ώστε να κατανοήσει πλήρως τον τρόπο επίλυσης που πρέπει να ακολουθήσει. Μπορεί να σταματήσει την παράδοση του μαθήματος σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί και να συνεχίσει από εκεί που ήταν, ώστε να μπορέσει να μελετήσει με τον δικό του ρυθμό αφομοίωσης. Τέλος, όσες εργασίες αναφέρονται σε κατασκευές ή πρέπει να γίνουν στο σχολείο τις αφήνουμε αναπάντητες για να μπορέσουν οι μαθητές να δουλέψουν σε ομάδες.

1η Ενότητα Ζούμε μαζί: Ζούμε μαζί και συνεργαζόμαστε Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον - Για να ζούμε μαζί, χρειαζόμαστε κανόνες - Ενδιαφερόμαστε για την κοινότητα - Ενημερωνόμαστε: ποιοι αποφασίζουν και τι αποφασίζουν - Εκλογές στο δήμο.

2η Ενότητα Ο Τόπος μας: Ένας τόπος με χίλια πρόσωπα - Χωριά και πόλεις του τόπου μας - Δημιουργήματα της φύσης και έργα του ανθρώπου - Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον - Ο χάρτης μια εικόνα του τόπου μας - Ένας χάρτης μας πληροφορεί (α) - Ένας χάρτης μας πληροφορεί (β).

3η Ενότητα Μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς: Τρένα, αυτοκίνητα, πλοία, αεροπλάνα - Τα μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς στη ζωή - Κυκλοφορούμε με ασφάλεια.

4η Ενότητα Φυτά και ζώα του τόπου μας: Φυτά του τόπου μας (α) - Φυτά του τόπου μας (β) - Ο βλαστός, τα φύλλα και οι ρίζες των φυτών - Κατηγορίες φυτών - Τα φυτά και το περιβάλλον τους - Κατοικίδια ζώα - Αγρίμια και πουλιά του βουνού και του δάσους - Ζώα της θάλασσας - Ζώα του γλυκού νερού - Ένα ζωάκι γεννιέται.

5η Ενότητα Τροφή και ενέργεια: Από πού παίρνουμε ενέργεια; - Ενέργεια, τροφή, ζωή.

6η Ενότητα Τι χρειαζόμαστε για να ζήσουμε: Άνθρωποι και ανάγκες - Είμαστε παιδιά και έχουμε δικαιώματα - Άντρες και γυναίκες ίσοι στη ζωή και στην εργασία - Χρειαζόμαστε όλα αυτά που αγοράζουμε; - Διαφημίσεις παντού!!! - Οι συσκευασίες μας πληροφορούν.

7η Ενότητα Ο Πολιτισμός μας: Ο πολιτισμός των αρχαίων Ελλήνων - Η παράσταση αρχίζει! - «Μαλαματένιος αργαλειός κι ελεφαντένιο χτένι…» - Ο πολιτισμός σε κάθε βήμα - Νους και Σώμα.

8η Ενότητα Επικοινωνούμε και ενημερωνόμαστε: Επικοινωνούμε και ενημερωνόμαστε - Ξεπερνούμε τις δυσκολίες στην επικοινωνία - Ενημέρωση με χίλιους τρόπους - Μπροστά στην τηλεόραση… - Οι εφημερίδες και τα περιοδικά μάς ενημερώνουν…

Προδιαγραφές προϊόντων
IsHomework [NULL]
HomePage [NULL]
Purple Book

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

Μελέτη Περιβάλλοντος (Βιβλίο Θεωρίας)

Μελέτη Περιβάλλοντος (Τετράδιο Ασκήσεων)

Πτυχίο / Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Η διδασκαλία της τάξης
στον υπολογιστή

Με το e-HomeWork προσπαθήσαμε να «φέρουμε» στο σπίτι τον δάσκαλο της τάξης που μιλάει, εξηγεί, γράφει στον πίνακα και αναπτύσσει σταδιακά τον τρόπο σκέψης και λύσης των ασκήσεων.

Πλέον ο μαθητής έχει έναν “ψηφιακό δάσκαλο” στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο.

Μπορεί να μελετάει με τον δικό του ρυθμό, να επαναλαμβάνει το μάθημα όσες φορές θέλει και να ελέγχει τις απαντήσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου και του τετραδίου εργασιών.

Γιατί η μελέτη πρέπει να είναι ευχάριστη!

Οπτικοακουστικό υλικό

Το κάθε μάθημα αναλύεται και παρουσιάζεται οπτικοακουστικά (με εικόνα και ήχο) και αναπτύσσεται βήμα-βήμα.

Όμορφα γραφικά, εκφώνηση των μαθημάτων από έμπειρους εκπαιδευτικούς και ένα εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης συνθέτουν ένα πλήρες εργαλείο μελέτης για τον μαθητή του Δημοτικού...

Ιδανικό για την κάλυψη των μαθησιακών κενών του μαθητή, ώστε να μπορεί να ακολουθεί τους ρυθμούς της τάξης.

Αυτονομία & έλεγχος

Το κάθε παιδί είναι μοναδικό και έχει τους δικούς του ρυθμούς μάθησης και αφομοίωσης. Με το e-HomeWork, o μαθητής ακολουθεί τον δικό του ρυθμό μάθησης.

Παρέχονται στατιστικά, ώστε ο γονέας να έχει πλήρη έλεγχο της μελέτης του παιδιού του.

Ταυτόχρονα, ο γονέας μπορεί να κατανοήσει και ο ίδιος καλύτερα τη διδακτέα ύλη και να βοηθήσει το παιδί του στη μελέτη στο σπίτι.

Σε κάθε περίπτωση, το e-HomeWork είναι εδώ για να υποστηρίξει τη μελέτη στο σπίτι, όποτε χρειαστεί...

Οι γονείς ρωτούν...

 
 • Τα προγράμματα συνδρομής μας είναι σχεδιασμένα, ώστε να παρέχουν ευελιξία στον χρόνο χρήσης και να παρέχουν εκπαιδευτικές λύσεις τη στιγμή που χρειάζεται. Έτσι η μηνιαία μας συνδρομή είναι ιδανική για δοκιμαστική περίοδο, ώστε να αξιολογήσετε την ανταπόκριση του παιδιού ή για να καλύψετε έκτακτες ανάγκες (όπως κάποια ασθένεια του παιδιού ή απουσία του δασκάλου, επαναλήψη στο τέλος της περιόδου ή προετοιμασία για την επόμενη τάξη). Τα υπόλοιπα προγράμματα είναι σχεδιασμένα, ώστε να παρέχουν ευελιξία και να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας ανάλογα με τη λήξη του σχολικού έτους.

 • Η σωστή αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στη μαθησιακή διαδικασία έχει πολλαπλά οφέλη για τον μαθητή. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, πέρα από το γεγονός πως αποτελεί ένα ελκυστικό περιβάλλον μάθησης, εξάπτοντας το ενδιαφέρον των μαθητών, προσφέρει μια πληθώρα εργαλείων και οπτικοακουστικών μέσων που, αναμφισβήτητα, συντελούν στην αποδοτικότερη μελέτη του παιδιού και στην ευκολότερη αφομοίωση και κατανόηση της γνώσης. Άλλωστε, όπως πολλές έρευνες έχουν δείξει, η χρήση των νέων τεχνολογιών μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό κάθε τύπο μαθητή, όπως και τους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, καθώς υποστηρίζει όλους τους τύπους μάθησης (οπτικός, ακουστικός, κιναισθητικός) και το κάθε παιδί έχει τη δυνατότητα πλέον να μελετάει με τους δικούς του ρυθμούς σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Με τις νέες τεχνολογίες, εξάπτουμε το ενδιαφέρον των μαθητών και τους διευκολύνουμε στην κατανόηση και την αφομοίωση των πληροφοριών, ώστε να κάνουμε τη μελέτη στο σπίτι αποτελεσματικότερη.

 • Το e-HomeWork έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμα και οι μαθητές των μικρών τάξεων του δημοτικού να μπορούν να το χειρίζονται αυτόνομα. Για να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες χρήσης και περιήγησης στην πλατφόρμα της iScool, πατήστε εδώ.

 • Το e-HomeWork έχει αναπτυχθεί ώστε να λειτουργεί σε όλες τις συσκευές. Προτείνουμε, βέβαια, να αποφεύγεται η χρήση σε κινητά τηλέφωνα, καθώς το μέγεθος της οθόνης είναι αρκετά μικρό. Σε περίπτωση μη ομαλής λειτουργίας, θα χρειαστεί να “εγκαταστήσετε” κάποια πρόσθετα προγράμματα ή browser (εάν πρόκειται για tablet ή κινητό).
  Αναλυτικές οδηγίες ανά λειτουργικό σύστημα, συσκευή και browser θα βρείτε εδώ.
  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα, στο 211 8000 834 (ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00).

Purple Book

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μαθηματικά (Βιβλίο)

Μαθηματικά (Τετράδιο)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque tincidunt sem dui, id malesuada augue finibus vulputate. Maecenas ac ante eget orci hendrerit mollis. Quisque in felis lacinia, viverra urna quis, porta lorem. Donec urna tortor, volutpat et blandit ac, fringilla ut tellus. Nunc sagittis, velit a dignissim scelerisque, diam arcu varius quam, et placerat enim dolor eu orci. Donec consequat sapien orci, quis tincidunt ipsum vehicula quis. Pellentesque scelerisque ultricies sem et blandit. Nulla congue odio sed varius dictum. Nullam condimentum tristique posuere. Phasellus feugiat magna sit amet odio aliquet molestie.

Τι είναι;

Το e-Homework είναι μία οπτικοακουστική μέθοδος μελέτης στο σπίτι. Τα μαθήματα αναλύονται και παρουσιάζονται οπτικοακουστικά (με εικόνα και ήχο).

Με το e-homework της iScool, ο μαθητής ακούει και βλέπει τη θεωρία του αντίστοιχου κεφαλαίου, την επίλυση όλων των ασκήσεων του βιβλίου του μαθητή και του τετραδίου εργασιών, καθώς και το πώς χτίζεται ο τρόπος σκέψης, σαν να βρίσκεται ένας δάσκαλος δίπλα του.

Βήμα-βήμα η ύλη του σχολείου

Το e-homework περιλαμβάνει την αντίστοιχη θεωρία του κεφαλαίου, καθώς και όλες τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου και του τετραδίου εργασιών, πλήρως ανεπτυγμένες κατά τη μεθοδολογία του σχολικού βιβλίου. Έτσι, ο μαθητής μπορεί να ελέγξει εάν κατανόησε πλήρως τη θεωρία, εάν έλυσε τις ασκήσεις σωστά ενώ μπορεί να επαναλάβει το μάθημα όσες φορές ο ίδιος χρειαστεί.

Περιλαμβάνονται, επίσης, και επιπλέον ασκήσεις για περαιτέρω εξάσκηση και εμπέδωση του μαθήματος.

Τα μαθήματα:

Έχουμε αξιοποιήσει τον συγκεκριμένο τρόπο μελέτης για εξής μαθήματα:

Γλώσσα, Μαθηματικά, Ιστορία και Φυσική ή Μελέτη Περιβάλλοντος, για κάθε τάξη του Δημοτικού.

Περιλαμβάνονται σε κάθε μάθημα τα αντίστοιχα βιβλία θεωρίας και τετράδιο ασκήσεων σύμφωνα με την ύλη των σχολικών βιβλίων. Περιλαμβάνονται επιπλέον οι λύσεις και η ανάλυση της μεθοδολογίας οπτικα και ακουστικά για τις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου και τετραδίου εργασιών, καθώς και επιπλέον ασκήσεις για περαιτέρω εξάσκηση και εμπέδωση του μαθήματος.

O κάθε μαθητής είναι μοναδικός

Για την iScool, διαρκές ζητούμενο είναι και η τόνωση της αυτοπεποίθησης, ώστε οι μικροί μας μαθητές να νιώθουν πιο σίγουροι και να αγαπάνε τη μάθηση και γνώση. Η χρήση οπτικοακουστικών μεθόδων που μπορούμε να εφαρμόζουμε μέσω της τεχνολογίας, μπορεί να είναι ιδιαίτερα υποβοηθητική για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες ή κενά.

Το e-homework βοηθά στην πιο εύκολη κάλυψη μαθησιακών κενών, καλύτερη ένταξη στους ρυθμούς της τάξης, ενώ η μελέτη στο “ασφαλές” περιβάλλον του σπιτιού μέσω υπολογιστή, μειώνει την έκθεση του μαθητή στη συχνά σκληρή κριτική του περιβάλλοντος.

Ο μικρός μας μαθητής μπορεί να μελετήσει στο σπίτι όσο ο ίδιος επιθυμεί, να ακούσει το μάθημα όσες φορές θέλει, να κάνει επαναλήψεις όπου νιώθει ότι έχει κενά από προηγούμενα κεφάλαια, να ακούσει και να δει τις λύσεις των ασκήσεων και τη μεθοδολογία, ώστε να κατανοήσει και να αφομοιώσει σε καλύτερο βαθμό το μάθημα της τάξης του.

Οπτικοακουστική μέθοδος

Το κάθε μάθημα παρουσιάζεται οπτικά και ακουστικά (με εικόνα και ήχο), υποστηρίζοντας όλους τους τύπους μάθησης (οπτικός, ακουστικός, κιναισθητικός). Η ύλη του μαθήματος αναπαρίσταται οπτικά και εκφωνείται από έμπειρους εκπαιδευτικούς, συμβάλλοντας στην αποδοτικότερη μελέτη του παιδιού και στην ευκολότερη αφομοίωση και κατανόηση της γνώσης.

Με τις νέες τεχνολογίες και την iScool, εξάπτουμε το ενδιαφέρον των μαθητών, τους διευκολύνουμε στην κατανόηση και την αφομοίωση των πληροφοριών και κάνουμε τη μελέτη στο σπίτι απλά πιο ενδιαφέρουσα και ευκολότερη!

Animation

Τα όμορφα γραφικά και τα κυρίως τα animations που χρησιμοποιούμε, βοηθούν τον μαθητή να κατανοήσει ευκολότερα πρωτόγνωρες έννοιες, όπως είναι τα κλάσματα, οι γεωμετρικές έννοιες, ο άξονας συμμετρίας, οι έννοιες της φυσικής κ.α.

Πόσες φορές διαβάσατε Ιστορία;

Με το e-Homework οι μαθητές μπορούν να ακούσουν και ταυτόχρονα να διαβάσουν το μάθημα μόνοι τους όσες φορές χρειαστεί. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μαθήματα που απαιτούν αποστήθιση, όπως είναι το μάθημα της Ιστορίας.

Ειδικά στο μάθημα της Ιστορίας, η ύλη του μαθήματος παρουσιάζεται και με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, βοηθώντας έτσι το μικρό μας μαθητή να κατανοήσει τα κύρια σημεία του μαθήματος, αποφεύγοντας τη στείρα αποστήθιση.

Με το e-Homework, η μελέτη της Ιστορίας είναι αρκετά πιο εύκολη διαδικασία!

Ο γονέας έχει τον έλεγχο της μελέτης

Με το e-Homework ο γονέας αποκτά πλήρως τον έλεγχο της μελέτης του παιδιού του στο σπίτι. Μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή «πόσο», «πότε» και «τι» διάβασε το παιδί του. Μπορεί όποτε το επιθυμεί να βλέπει τον χρόνο χρήσης του e-homework, ακόμα και την ώρα που συνδέθηκε και αποσυνδέθηκε ο μαθητής από την πλατφόρμα.

Επιπλέον, ο γονέας κατανοεί, όχι μόνο την ύλη που πρέπει να μάθει το παιδί του, αλλά κυρίως τη μεθοδολογία, το “πώς” μπορεί να το βοηθήσει καλύτερα στη μελέτη του και να το κατευθύνει στον σωστό τρόπο σκέψης.

Εξελίσσουμε συνεχώς

Το e-Homework, όπως και όλα τα προϊόντα μας, τα δοκιμάζουμε συνεχώς στο πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο που διατηρούμε στις εγκαταστάσεις μας. Μέσω της αέναης ανάδρασης βελτιώνουμε τα προϊόντα μας και γινόμαστε ακόμα καλύτεροι!

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΩΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Με ένα κλικ μπορείτε να μπείτε και να γνωρίσετε εύκολα και γρήγορα το e-homework. Για κάθε τάξη έχουμε κεφάλαια και ενότητες ανοικτά για απεριόριστη χρήση.

Εξερευνήστε ελεύθερα και απολύτως δωρεάν.

211 8000 834

ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ χωρίς πιστωτική!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΩΣ 13:00 αποστέλλονται αυθημερόν

5 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 100€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

*
*
*
*
*

Τα πεδία με (*) πρέπει να συμπληρωθούν