Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Φύλλα Εργασίας: Μαθηματικά Α' τεύχος

Αυτή η σειρά βιβλίων μπορεί να αποτελέσει ένα βοηθητικό εργαλείο στα χέρια των γονέων, με σκοπό να στηρίξουν τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα και να εμπεδώσουν την ύλη. Προτείνεται επίσης για κάλυψη μαθησιακών κενών και επανάληψη κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Β’ Δημοτικού

  • Έγχρωμο με σύγχρονα γραφικά
  • 30 κεφάλαια με 190 ασκήσεις
  • Περιλαμβάνει θεωρία και επεξηγήσεις σύμφωνα με το βιβλίο της τάξεως
  • 100 σελίδες/ Διάσταση(Κλειστό):21x28 cm
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
9,60€

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ iScool ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΑΣ!

Σε συνεργασία με τη “SKAG”, μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρίες στο χώρο του βιβλιοπωλείου, η iScool εξασφαλίζει δυναμική και παρουσία στα βιβλιοπωλεία και την πλέον αξιόπιστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Γνωρίστε την iScool από κοντά στο βιβλιοπωλείο σας!

Το α’ τεύχος των Φύλλων Εργασίας της iScool  για τα Μαθηματικά της Β’ Δημοτικού περιέχει ασκήσεις που αφορούν  τους αριθμούς ως το 100, την έννοια του μισού και του διπλάσιου, την επίλυση προβλημάτων, τα χρήματα, τη μέτρηση του μήκους, τα γεωμετρικά σχήματα, τα γεωμετρικά  και τα αριθμητικά μοτίβα, τον πολλαπλασιασμό των αριθμών 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 και 10.

Ενότητα 1η

Tι έμαθα στην Α´ τάξη -Το σταυροδρόμι , Φτιάχνω αριθμούς μέχρι το 100 και τους συγκρίνω- Φτιάχνουμε πύργους , Λύνω προβλήματα με ζωγραφική και παιχνίδια- Το παγωτό , Μετρώ με εκατοστόμετρα- Στο κατάστημα υποδημάτων, Λύνω προβλήματα: Tα βήματα που ακολουθώ- Oι ζωγραφιές της τάξης , Βρίσκω την αξία των ψηφίων στους διψήφιους αριθμούς- Παιχνίδια με κάρτες , Βρίσκω το μισό και το ολόκληρο- Η μισή σοκολάτα , Ανακαλύπτω τη συμμετρία γύρω μου- Στο εργαστήρι ζωγραφικής , 1ο  EΠANAΛHΠTIKO Kεφάλαια 1-8

 

Ενότητα 2η

Βρίσκω το μισό και το διπλάσιο στους αριθμούς 0-100- Τα δίδυμα , Φτιάχνω διψήφιους αριθμούς με προϋποθέσεις- Oι αριθμοί-στόχοι , Γνωρίζω καλύτερα τα κέρματα του ευρώ- Στο κυλικείο, Υπολογίζω τα ρέστα- Στην αγορά, Γνωρίζω καλύτερα τα γεωμετρικά στερεά- Τακτοποιούμε τα προϊόντα, Φτιάχνω γεωμετρικά σχήματα- Σχεδιάζουμε παρτέρια, Μετρώ ευθύγραμμα τμήματα- Φτιάχνουμε κορνίζες , 2ο EΠANAΛHΠTIKO Kεφάλαια 9-15

Ενότητα 3η

Γνωρίζω καλύτερα τα γεωμετρικά μοτίβα- Στο μουσείο, Yπολογίζω με πολλούς τρόπους μέχρι το 100. Eισαγωγή στην προπαίδεια -Η δανειστική βιβλιοθήκη, Φτιάχνω διψήφιους αριθμούς με πρόσθεση ίδιων ή διαφορετικών αριθμών-Το κρυφτό, Γνωρίζω τα αριθμητικά μοτίβα. Eισαγωγή στην προπαίδεια- Στη σειρά, Ελέγχω, διορθώνω και συμπληρώνω προβλήματα -Η πρόσκληση, Λύνω σύνθετα προβλήματα (α) -Στο διάλειμμα, Αναλύω αριθμούς μέχρι το 100. Εισαγωγή στην προπαίδεια -Στο χωράφι, Υπολογίζω με πολλούς τρόπους: Tο συμπλήρωμα του 100- Τα πακέτα, 3ο  EΠANAΛHΠTIKO Kεφάλαια 16-23

Ενότητα 4η

Βρίσκω την προπαίδεια του 10 και του 5 -Το εργαστήρι κεραμικής, Βρίσκω την προπαίδεια του 2 και του 4- Το τσίρκο, Βρίσκω την προπαίδεια του 8 -O φούρνος του κυρ Σταμάτη, Βρίσκω την προπαίδεια του 7 -Το δωμάτιο του Κωνσταντίνου, Βρίσκω την προπαίδεια του 3 και του 6- Παιχνίδια και σπαζοκεφαλιές, 4ο  EΠANAΛHΠTIKO Kεφάλαια 24-28

Το α’ τεύχος των Φύλλων Εργασίας της iScool  για τα Μαθηματικά της Β’ Δημοτικού περιέχει ασκήσεις που αφορούν  τους αριθμούς ως το 100, την έννοια του μισού και του διπλάσιου, την επίλυση προβλημάτων, τα χρήματα, τη μέτρηση του μήκους, τα γεωμετρικά σχήματα, τα γεωμετρικά  και τα αριθμητικά μοτίβα, τον πολλαπλασιασμό των αριθμών 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 και 10.

Mε μια ματιά...

Ασκήσεις και προβλήματα
σαν παιχνίδι!

Με σκοπό να εξάψουν το ενδιαφέρον του μικρού μαθητή και να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες του, τα βιβλία της iScool περιλαμβάνουν ποικίλες ασκήσεις, προβλήματα και σπαζοκεφαλιές.

Γιατί η μελέτη πρέπει να είναι ευχάριστη!

Σύγχρονα γραφικά

Τα βιβλία φύλλων εργασίας της iScool είναι σχεδιασμένα με σύγχρονα γραφικά, με χρωματικούς κώδικες και πλούσιες εικόνες, που εξάπτουν το ενδιαφέρον των μαθητών και κάνουν τη μελέτη στο σπίτι παιχνίδι!

Θεωρία και παραδείγματα

Κάθε ενότητα των βιβλίων φύλλων εργασίας της iScool περιλαμβάνει συνοπτικά τη θεωρία του κεφαλαίου, συνοδευόμενη από παραδείγματα για κάθε φαινόμενο και επεξηγήσεις.

Προδιαγραφές προϊόντων
Τάξη Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Πως αγοράζω;